LÄNGESEN

Var längesen jag bloggade och kommer dröja länge innan jag börjar igen antar jag. Anledningen är för det första att min dator gick sönder för typ en vecka sen så använder mammas när jag kan. vilket då innebär att jag för det första heller inte har några bilder, vilket gör bloggen tråkigare. camen på denna data är även trasig så kan inte ens ta fula cambilder. nästan varje dag när jag kommer hem från skolan sover jag i en eller två timmar för jag är så trött, sen duschar och äter jag och lägger mig tidigt. har därför heller inget intressant att skriva på bloggen. jag hoppas ni förstår mig. är däremot aktiv på tumblr
http://domsomforsvann.tumblr.com/ så följ mig gärna där om du inte redan gör det. Hejdååå

DET E DARK NU

Har typ inte orkat blogga idag. LIgger iallafall i sängen nu o lyssnar på musik. Imorgon är det fredag wihu, ska få sova igen. Kommer antagligen sitta kvar i skolan imorgon och plugga eftersom jag och min grupp i mediaproduktionen ligger efter. Ät skittrött så ska sova alldels strax. Ikväll var shm första konsert och dom ska ha typ tre till under hela helgen.. ööh vill också gå men men har man inte pengar så har man inte. Hejdåå
 
haha konstig bild
 

CLOSER TO THE EDGE

Nu ska jag stänga av och läsa lite tror jag och hoppas på att jag bllir trött någongång. Men har faktiskt förbättrat mig på att somna tidigare så är lite duktig ändå. Dock är det fortfarande alldeles försent men det är alltid nått. Imorgon (idag) är det torsdag. Vilket innebär en ganska tråkig skoldag. Eller rättare sagt ganska tråkiga lektioner mina klasskamrater får mig alltid att bli glad på ett eller annat sätt. Ha de braa!!
 
en bild från när jag var sjuk och inte hade något liv
 

DET ÄR DAGS ATT GÅ

Skolan var väl bra. Efter skolan filmade jag med några andra inför ett skolprojekt igen. När jag kom hem åt jag lite och nu sitter jag här, ska nog duscha snart tror jag. Idag bokades lorentz & sakarias till peace and love. De gjorde så jag bara längtar ännu mer till sommaren och p&l förhoppningsvis. Hoppas ni mår bra! XOXO
 
öööh vill ha vår och sommar igen

KRIGAR PRECIS SOM DU

Trött som att jag inte sovit under hela mitt liv. Ska göra det nu, blev inte så mycket uppdatering idag av olika anledningar men men. Hoppas ni har det bra.
 

I SKOLAN

ÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖH ORKAR INTE

CAN'T STOP

Trött trött trött. Som alltid. Skoldagen var seg men matten kändes snabbare än vanligt. Efter skolan satt jag och emma på stan och pratade ett tag. Senare var vi hemma hos omer med honom och liam. Vi åt nutella, lyssnade på håkan och plugga matte. Haft en helt okej måndag trots att jag somnade efter 3 i natt. Ha de braa!!
 
200 dagar kvar imorgon!!!
 

SERIÖST FESTIVALER ÄR LIVET

Får damp när jag tänker på festivaler för länge. Någon sommar ska jag fan gå på massa. Spara sjukt mycket pengar och bara gå på allt. Siestafestivalen, hultsfred, peace and love, putte i parken, emmaboda, way out west ååååh!!!
 
två bilder från p&l!!
 

FAN VAD JAG RYSER!

 

LIFE GOES ON

Allt kan dra åt helvete men jag mår väl bra. Bättre än väntat, life goes on. Ska bara försöka släppa allt och börja om på nytt. Ja jag ska börja om. och jag börjar om NU!
 

-

Bara att höra din röst gjorde så att jag föll tillbaka igen. Det går inte. Du är som jag.

DU ANDAS SÅ VACKERT

Allt har varit sämre. Livet har varit så jävla mycket sämre än vad det är nu. Det mesta är egentligen bra nu. Men det finns vissa saker som lever kvar. Vissa saker som dyker upp då och då. Det är gamla saker som kommer tillbaka till mig. Och det kommer ju även nya. Men inte lika hårda som kanske för ett eller två år sedan. Jag vet egentligen inte varför jag sitter och skriver detta här nu. Det bara blev så att jag inte kunde kontrolera mina fingrar. Jag hatar det här. hatar hatar hatar. Men det finns ingenting jag kan göra förutom att fortsätta med det jag redan gör. Jag behöver någon som behöver mig på samma sätt. Jag känner att jag just nu bara vill visa alla hur jävla mycket dom betyder för mig. Alla som har funnits där för mig sen två år tillbaka till den jag är idag. Kommer aldrig kunna tacka er. Aldrig aldrig någonsin. Det finns ingen som vet allt om mig. Mina hemligheter, mitt liv. Men till er som står mig närmast, ni som alltid har stöttat mig även då jag visat att jag inte bryr mig. Vad vore jag utan er? Jag vet faktiskt inte.. men långt ifrån den jag är idag. Jag älskar er, även vissa jag glidit ifrån jävligt mycket. Ni som en gång varit en utav min närmaste. Ni är för jävla bra glöm aldrig det. 
 
 

VILL VARA 18 NUUUU!

Satt precis och tänkte på allt möjligt. Vad jag än tänkte på oavsett om det var konserter, mat, skolan, resor, julafton. Allting. Det slutade bara med att jag vill vara 18. Åh!!

VIDEO GAMES

Ligger i sängen och har världens mensverk. Hoppas det går över till imorgon. Ska alldeles strax gå och borsta tänderna och sedan lägga mig o läsa. Hoppas ni haft en bra torsdag!
 

SPONTANT

Halv 7 var jag på en studio och piercade lite spontant henix, lite konstig bild men här är resultatet!
 

AND WHO WAS I WHEN WE MEET?

Klockan börjar närma sig tolv så jag ska sova. Är astrött känns som att denna dagen aldrig skulle ta slut. Pluggat lite samhäll annars har jag inte gjort så mycket vettigt. Eller jo, skrivit nån slags önskelista också till julen. Lite tidigt kanske, jag vet inte men fick ett sånt ryck så aa. Ha de gött!
 
vet inte vad det är för bild
 
 
 

FOLLOW YOU DOWN

Nu är jag hemma och lyssnar på lite musik. I skolan hade vi teater och sedan var vi på en föreställning. Efter lunchen hade jag tråkig bajs matte och hade ett seriöst samtal med min mattelärare. Efter skolan åkte jag hem till guss där dom andra redan befann sig eftersom dom slutade tidigare än mig. Där spelade vi in film till ett skolprojekt. Tänker inte säga mycket mer, kom dit och kolla om ni vill se den ;)
 
snodde en bild från hampus
 

SPRING RICCO

Nu är jag hemma! Det var en rolig och väldigt bra konsert. Dom var så himla duktiga allihopa. Hade mycket trevligt sällskap och fick en fin tisdagskväll att bli ännu finare. Imorgon är det onsdag och en skön skoldag. Kan inte annat än älska min skola, helt seriöst jag älskar den. 
 

SAMMA HIMLAR

Sitter och lyssnar på jävligt cp bra musik. Ursäkta uttrcyket men det stämmer faktiskt. Skoldagen har varit rolig trots både samhäll och matte som jag hatar. Hade grupparbeten på båda så det var okej. Eftermiddagen bestod av photshop jag blev klar med mitt projekt så är nöjd. Jag gjorde ett kent skivomslag för er som undrar. Ikväll ska jag på nån slags konsert som dom som går musik i 2an kommer ha. Ska bli trevligt, vej ej när jag är hemma igen men skriver nog då. KRAM
 
bläääää just nu
.

JAG BEHÖVER MER

Jag är den som aldrig sover på vardagar. Som somnar vid 3 och går upp vid 7. Detta ger såklart resultat nu när mörkret kommer vid 4 är jag död. Klockan är inte ens nio men nu ska jag lägga mig, godnatt finisar! 
 

OCH DENNA JÄVLA DISTANSEN DÖDAR MIG

Camar med lucas på skype. Snart två hela år sedan vi träffades och jag blir bara mer och mer kär i honom för varje gång vi pratar. För er som inte vet bor han i brasilien och han är anledningen till ringen på mitt långfinger. Det finns ingen som kommer kunna ta hans plats i mitt liv någonsin. Eftersom våran deistans är jävligt cp störd lång så kan vi bara vara vänner. Knappt det. Vi är så mycket vi kan vara.Försöker prata så mycket vi kan och gör varandra glada på det sättet. Han ligger 5 timmar efter oss i tiden så kan blir ganska komplicerat ibland. Men men idag har jag tur och kan skypa med honom. Ville bara berätta detta. PUSS
 
gammal bild på oss

SMUTSER

Hemma nu efter mitt utvecklingssamtal. Det gick bra men det gjorde däremot inte matteprovet. men inte ovanligt för att vara mig. Det var allt för mig just nu hejsvejs nu ska jag drömma mig bort med musiken och tumblr.
 

OCH TANKARNA FÖR MIG HEM TILL DIG

Som vanligt på söndagar är jag för pigg för att sova. Nu ska jag gå och borsta tänderna men är antagligen vaken ett bra tag till. Är ni inloggade på fb eller så får ni gärna skriva ni som har mig där. Behöver sociala människor på kvällar som dessa.

ENCODER

Har just pluggat med min bror. Han är bäst. Nu lyssnar jag på musik och har fortfarade inte duschat som jag skrev att jag skulle göra för längesen. haha. men gör väl det snart. Hoppas ni har det bra!
 
 

DU MÅSTE VA SJUK, SJUK SJUK SJUK

Söndag. Sov till klockan 2 typ, svullat i mig chips och coca cola. Lyssnat på musik och bara dött. Ska snart hoppa in i duschen och ikväll kommer jag antagligen spendera tiden åt matematiken som jag hatar så obeskrivligt mycket. Matteprov imorgon, känns dåligt som alltid. Har även utvecklingssamtal imorgon. Bara hoppas att allting går bra. Har förövrigt haft en bra helg annars. Söndagar räknas i mitt liv inte som helg, inte som en vardag heller. Söndag är bara söndag och det kan dö.
 
 
 
 

GITARRER & BAS, TRUMMOR & HAT

Gästerna är fortfarande här, ätit asgod mat och god tårta + massa annat. Kollade datorn lite snabbt och såg att jag fått 100 följare på tumblr! Blev ännu gladare. Följer du mig? Om inte gör gärna det så följer jag antagligen tillbaka! 
http://domsomforsvann.tumblr.com/ PUSS
 

NI KAN SÄGA VAD NI VILL

Skrev igår att vi skulle på filmkväll. Det blev en tv spelskväll istället sjukt roligt. Först var det jag, sofia, dennis, elvin, felix, ioannis & oliver. Senare kom också tobias, jakob, viktor & sakarias. Sov sen hos sofia och idag har vi ätit bacon och hypnitiserat oss, haha fett scary. Nu är jag hemma och ska städa mitt rum och fixa mig. Klockan 6 får vi gäster och ska fira min bror som fyllt år. Ha de bäst!
gammal biild

HUNGRY HEARTS

Käka precis. Nu ska jag fixa mig lite snabbt sen drar jag och sofia  på filmkväll hemma hos dennis Tror sakarias, felix & elvin också kommer vara där! Ha en bra fredagkväll mina vänner! 
 

NÅGON GÅNG MÅSTE DU BLI SJÄLV

 
Nu är jag hemma från skolan och har helg. Skönt! Ser dock fram emot nästa vecka men måste få vila ut lite. Ikväll sover jag hos sofia men vi har inget planerat så får se vad vi gör. Trots att jag är sjukt trött dygnet runt och klagar så är jag så jävla glad och mår så bra. Har så himla mycket bra framför mig så det är helt stört helt ärligt. Hoppas ni med har det bra! 
 

DET VAR JAG

Klockan är snart tolv så jag ska stänga av. Sover alldeles för lite. Sover typ 4,5 timmar varje natt och sen går i skolan massa timmar. Måste ändra på det men de går inte så bra. Jaja ska sluta klaga imorgon är det helg iallafall och faktiskt tycker jag om min skola även fast jag är så trött så att jag typ somnar minst 3 gånger varje dag men men. Ha de bäst!
 
 

VÄRLDENS BÄSTA KOMPIS, MIN FINASTE VÄN

Idag är det 8 november. !6 år sedan världens finaste vän föddes. Jag kan inte skriva nått för dessa ord och meningar är ändå ingenting av det jag menar. jag älskar dig min underbara! 
 
en bild från 2010 haha...
 

KOMMER ALDRIG MER TILLBAKS

När jag gick till skolan imorse regna det, när jag gick hem bara öste det ner och hela dagen har varit grå och regnig. Men trots det har jag haft en bra skoldag på fmg som faktiskt typ alla andra dagar där. Bästa skolan. Har förövrigt varit sjukt trött men det är inte så ovanligt för att vara mig heller så det får duga. Nu sitter jag här o lyssnar på musik. Drack varm o'boy för en stund sedan.Gott. Imorgon är det fredag igen vilket ska bli skönt. Jag behöver sova och så ska vi fira min bror som fyllt 20. Även fast jag blir så jävla trött av mörkret och kylan denna tid så kan inte låta bli att älska det lite iallafall. Så himla mysigt så jag dör. Åh vad fint det är!
 
bara för detta var så jävla gott
 

FINAST FINAST I HELA VÄRLDEN

 

JÄVLIGT KUL

Sitter hemma hos emma och har varit här sen kvart i 5 ungefär. Vi har ätit pasta med bacon, skrattat sjukt mycket och kollat sjuka klipp på youtube. Nu ligger vi i sängen o vet inte vad vi gör. Kan inte riktigt skriva för skrattar så mycket. Nu tror emma att jag skrivt nått dumt om henne men det gör jag inte. HAHA nu visa hon bild när hon var liten okej nej hejdå!! 

SÅ GLAD SÅ GLAD


HAR BILJETT TILL HENRIK BERGGREN!!


01.32

aspigg & imorgon (idag) börjar jag skolan wiihuuuu omöjligt att bli trött men ska stänga av min dator nu puss

GRATTIS MIN FINA BROR

Idag fyller min storebror år. 20 år. Han är dock i stockholm och kommer hem på fredag eller nått. Min bror betyder massor för mig och jag kan inte riktigt förklara. Trots alla gånger vi bråkat sagt fula saker till varann osv så älskar jag honom. Vore det inte för honom vore jag inte den jag är. Han är lite av en inspiration för mig. Vi har mycket gemensamt men jag har ju fått allt från honom och inte tvärtom. Vi lyssnar på samma musik, tycker i stort sätt lika om det mesta och mycket mer. Vet att han inte kommer läsa detta men ville bara skriva något. Grattis!
min storebror och jag!

JAG VET INGET OM DIG MEN JAG VILL HA DIG

Hemma nu. Kom hem med både ett par skor och en ny tröja! Det var rea på skorna så fick pengar över, och är jag på stan med pengar så ja då tar dom slut på ett elle annat sätt. Så typ pank för tillfället men men kan inte skylla på någon annan än mig själv, är nöjd med det jag köpte ändå. Nu ska jag snart käka pizza med min familj och sen göra min novell. ha de bäst!
 
jag nyss
 
 

MOT STAN!

Nu ska jag möta sofia och hoppas på att jag kommer hem med ett par fina skor. Tjarrå!
 

STUDIEDAG

Som rubriken säger har jag studiedag idag. Jätteskönt verkligen kände mig helt död när jag vaknade. Idag ska jag köpa skorna jag aldrig köpte och skriva novellen som jag heller aldrig gjorde. Det är väl det jag har planerat. Ha de bra!
 
 

-

Vad jag bryr mig om nu är att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig.

DU HAR INGEN ANING

Var aldrig o köpte skor ska göra det imorgon istället. Ikväll ska jag och sofia på filmkväll hemma hos shima där några andra kanske är också. Mys. Pannkakorna var förövrigt överdrivet goda som jag år förut, typ perfekta. Hoppas allt är bra trots att det är söndag och dom flesta börjar skolan imorgon. XOXO
 
haha dör för att detta är så jävla sant

15 SANNINGAR FÖR TIDSFÖRDRIV

1. Jag har flyttat 10 gånger i mitt liv
2. Jag har en ring på mitt långfinger som står för en person som bor på andra sidan jorden
3. Jag älskar spaghetti & köttfärsås
4. Jag är typ 160 lång
5. Jag har två håkan autografer
6. Jag lyssnar på all sorts musik men ingenting kan slå håkan hellström
7. Jag älskar karuseller
8. Jag vill bo i Götebog
9. Jag ska åka till Italien
10. Jag älskar min verkligen min skola och människorna som går där
11. Nästan hela min släkt bor i Stockholm
12. Min bästa killkompis bor i vänersborg
13. Just nu lyssnar jag på "jag ser dig" av kent
14. Jag älskar att åka tåg
15. Jag använder aldrig jeans

JETLAG

Sitter och väntar på pannkakor till frukost. Eller lunch jag vetifan kallat vad du vill. Sen ska jag antagligen på stan med kelly ska köpa ett par skor. Men hon svarar inte så jaja.. Började aldrig på novellen eftersom jag fastnade i skype med andreas.. Idag är det söndag och det känns i hela kroppen, hatar söndagar. Men vi är lediga imorgon också och börjar på tisdag vilket är skönt. Hejdååå
 

UNDER THE BRIDGE

Även fast det är lov har jag en svenska uppgift som ska skickas in på måndag, en novell. Har inte börjat på den men funderade på om jag skulle göra den nu i natt. På nätterna är allt mycket lättare. Känns som att jag får mer ideér tid att tänka. Jag älskar att skriva berättelser så tycker denna uppgift är rolig. Jaja vet inte varför jag skrev detta bara nån slags uppdatering. Ciao
 
bilden är två år gammal, kan fortfarande inte fatta att jag hade sådär kort hår..
 

DET ÄR SÅ LOGISKT ALLA FATTAR UTOM DU

Klockan är typ halv 6 och jag ligger fortfarande kvar i sängen. Skönt som tusan men ska snart gå upp och klä på mig något och sminka mig lite. Ska äta på stan med några från klassen. Märker vad som händer sen. Ha de fint!
 
 

TALK TO ME NOW

ÅH VILL HA SOMMAR OCH LÄRA KÄNNA MASSA NYA MÄNNISKOR NU.
 

DU LOG MOT MIG SOM OM VI KÄNDE VARANN

Idag är det lördag. Jag sitter o lyssnar på kent och mår fett bra utan anledning typ. Käka nyss spaghetti & köttfärsås aaasgott. Vet inte riktigt vad jag ska skriva som alltid typ hehe. Jag vill ha julafton, få presenter och äta julmat. Efter det vill jag ha nyår och ha så jävla roligt. Sen vill jag ha sommarlov, festivaler & håkan håkan håkan!
 
 

FEST HOS EMELY

 
några bilder från ruvejda

SO MUCH LOUDER THEN WORDS

Ska börja fixa mig lite smått och sedan käka. Lite efter sju ska jag träffa philip och vid klockan 8 träffar vi massa annat folk och tar bussen ut till emely där det är feest. Kameran hänger med så märker väl om jag tar några bilder som sedan kommer upp här. Hoppas ni får en bra torsdagskväll!
 
random bild som vanligt

VISST KÄNNS DET FINT ATT VA VID LIV

När jag hörde posten som kom tidigare idag sprang jag dit på en sekund och såg äntligen ett paket med mitt namn på. Som jag väntat hela veckan. Nu har jag håkan hellström live på hovet från 2010 inspelad på cd skivor. Det var alltså min första håkan konsert och det var så himla underbart. Tack tack tack jonas som skickade detta till mig. Nu ska jag lyssna igenom det och dö lite. Hejdå
 

JAG BLIR SÅ FULL AV LIV

Ligger i sängen och lyssnar på massa bra musik. Nu eller snart ska jag prata med marcus på skype. Hoppas ni har det fint mina vänner, det är ni värda!

RSS 2.0