LÅNGSAMT NER

Idag köpte jag och Emma biljetter till Stockholm dit vi åker om en vecka, har inte så mycket annat att uppdatera om. Lov om två dagar, skööööönt!


SNÄLLA BLI MIN IGEN

Lördag idag, ska snart käka pannkakor mums! Lite efter sex tar jag, Emma och Alice bussen till krokek och hem till Alex där vi stannar i natt. Imorgon när jag kommer hem ska jag plugga och vara duktig. Ha de bra, kram!


SHE WAS ONLY SEVENTEEN

Har aldrig någonting att skriva, jag ber om ursäkt. Livet rullar på och det mesta är väl bra antar jag. Hoppas ni har det fint jag hoppas nu att tiden går snabbt fram till påsklovet. Kram


RIVER EN VACKER DRÖM

Det är måndag och klockan är lite efter 8. Skolan gick snabbt idag, snart ska jag ta mig ett bad. Idag fick jag höra ett rykte om Håkan säger inte vad men hoppas innerligt att det är sant! Imorgon har jag utvecklingssamtal bara att hoppas på de bästa, puss!


IDAG KOM DENNA PÅ POSTEN!


DET FINNS HÅL I ALLTING

Började dagen med att spy så stannade hemma från skolan. Har lite ont i magen nu får se om jag går till skolan imorgon. Har bara legat i min säng hela dagen och drömt mig bort till sommaren. Kram


LÅTSAS SOM INGET HÄNT

Orkar aldrig blogga längre typ, igår var de iallafall fest i herstadberg jag hade kul. Tog typ inga bilder men här är en på mig och sen en på Arvid efter Clara tagit hål i hans öra.


FJÄRDE MARS

Inte bloggat sen i onsdags, blir så ibland förlåt. I torsdags såg jag och Arlinda somsagt Kristian anttila, han var hur bra som helst och så träffa vi honom efteråt. I fredags försov jag mig så jag missa hela svenskan. På kvällen sov jag över med Clara och Hampus. På lördagen sov jag hos jonte med honom, Emma, Alice och Alex. Och igår var jag på bio och såg ego med Ellinor! Haft en rolig helg och nu är det måndag o jag är astrött som vanligt. Hade friluftsdag idag så gick två varv runt strömmen.


RSS 2.0