HAR SETT KÄRLEK FRÅN BÅDA SIDOR NU

Ligger i sängen med musik i öronen. Pluggade nyss lite svenska eftersom vi har läxförhör på det imorgon. Imorgon kommer min moster från Stockholm hit och hälsar på, tror hon åker hem på lördag igen. Får se vad som händer imorgon mer. Kram, ha de bäst!


NÄR MÖRKRET FALLER

Ska snart sova imorgon är det torsdag. Var med Clara förut och prata om allt mellan himmel och jord. Roligt roligt. Var bara tvungen att skriva lite. Kram kram


NÄR SOLEN GÅR NER

Idag efter skolan var jag med Ludde, vi satt på mc i typ tre timmar haha. Nu ska jag kolla igenom min mattebok litegrann för imorgon har jag prov. Hoppas ni mår bra!!


STARKARE ÄN NÅGONSIN

Det är måndag, jag åt pizza till lunch och har inga läxor till imorgon vad jag vet. Skönt. Längtar dock ihjäl mig till sommaren.


SÖNDAG

Klockan är lite efter tolv och jag ska gå upp ur sängen snart. Är ashungrig så ska laga nått gott. Idag ska jag skriva en novell som är tills imorgon. Ingen aning om vad jag ska skriva men men. Jag fyller år om 8 dagar förövrigt. Ha de gött


FACKA UR

Vill bara säga att jag är glad igen sorry för allt depp.


Vet inte riktigt vad som händer med mig vill försvinna och komma tillbaka om hundra år om ens det


KAN NÅGON SNÄLLA RÄDDA MIG

Hatar denna dagen allt kan dra åt helvete behöver någon som räddar mig, tar mig härifrån och gör något bra


SÅ NÄRA FÅR INGEN GÅ

Vet inte varför men fick lust att skriva lite om mig själv. Så ja läs om du vill annars struntar du i det.

* jag har lyssnat på Håkan Hellström sen jag var typ 6

* när jag inte umgås med någon sitter jag helst inne på mitt rum, lyssnar på musik och skriver i min dagbok.

* jag har varit med om en hemsk sak som verkligen kommer hänga med mig hela livet

* jag och min mamma är ena dagen bästa vänner och dagen efter världens största fiender men jag älskar henne mest av allting.

* jag har drömmar som att bo i London och äga en skivbutik

* jag är otroligt rädd för att aldrig hitta den rätta

* jag är bara jag, och dom som inte accepterar mig för den jag är kan dra


DET FINNS INGA ORD

Brukar inte skriva sånt här på min blogg men gråter som en jävla gris och har tusen klumpar i magen. Ingen kommer nånsin förstå hur jobbigt detta är för mig. Jag pratar om Håkan och allt han gjort för mig och gör fortfarande. Han är bäst, min Gud, anledningen till allt i mitt liv. Om jag bara fick 5 minuter med honom, jag skulle aldrig kräva något mer under hela mitt liv. Åh detta är så jävla jobbigt.


SÅ JÄVLA CP GLAD

Är helt stört glad!! Vill bara explodera av all lycka jag har inom mig just nu


PRECIS SOM ROMEO

Jag är sjuk och saknar min skola jättemycket. Men är glad för jag ska på siestafestivalen och se Håkan på sin turnépremiär hejdå.


HÅKAN!!!


DU VAR SOLSKENET

Vaknade nyss och ligger kvar i sängen. I fredags var det fest i ljungsbro och igår var jag på livekarusellen. Idag ska jag bara vara hemma, sova lite till, plugga osv. Har matteprov imorgon och jag är långt ifrån redo. Här är några bilder från i fredags, dom flesta är från Emma eftersom jag knappt tog några.


FÖR DU ÄR PRECIS SOM JAG

Kom hem precis nu ska jag plugga svenska och lite samhäll kanske vi får se om jag orkar med det. Imorgon är det fredag woop woop!


BLI INTE SOM JAG NÄR DU BLIR STOR

Idag är det onsdag och jag har varit ovanligt pigg. Ska snart duscha sen märker vi vad jag gör, kollar säkert tv eller gör ingenting alls. Idag när jag kom hem från skolan väntade detta på mig!


DANSEN FÖRE DÖDEN

Ska snart sova, jag är förvirrad som ett litet barn men kan förhoppningsvis sova ändå, godnatt.


OM HIMLEN FINNS ÄR JAG FÖRLORAD

Klockan är lite efter 17 och det är en vanlig tisdag i januari. Jag åt nyss rostat bröd och pratade med min mamma. Jag är som vanligt bara trött, trött, trött. Jag känner att jag behöver nån slags pause från livet. Vill helst av allt bara sova bort vintern och vakna i april. Tiden går fort men det känns som evigheter tills vi är där. Är väl för det mesta ändå rätt glad men tumblr, nedstämd musik och djupa texter sitter också fint.


BLEV JUST KÄR


BARA DU ÄR VÄRD ATT DÖ FÖR

Söndag igen. Tiden går läskigt snabbt. Jag plugga nyss lite men gav upp. Jag fyller snart år och längtar som en tok. Har som vanligt en väldigt stor längtan till Håkan, festivaler och sommaren över huvudtaget också. Vill bort med snön och få hit värmen. Aja skola imorgon igen, inte så pepp på att gå upp tidigt men vem är väl det? Ha de gött!


TONÅRINGAR PÅ VÄG HEM EFTER GÅRDAGENS DEBUT

Tjo! Ligger här och dör nej men ska snart gå och hämta mig lite chips. Är trött trots att jag sovit under dagen. Igår var det fest hos Emely som jag tyckte blev lyckad trots att jag drama till det lite. Hade kul iallafall och världens bästa vänner. Ville bara uppdatera lite hejdå


00.00

Det står min klocka på just nu och jag ligger i sängen med musik i öronen. Efter skolan idag var jag med Clara. Vi käka pizza och gjorde inte så mycket mer. Min kväll har bland annat bestått av att skicka fula bilder till Ludvig. Idag släppte även bråvalla några nya band, johnossi var ett av dom och jag blev helt cp glad. Fyller år om lite mer än 20 dagar och hoppas då på en bråvalla biljett i födelsedagspresent. Galet taggad iallafall. Ha de gött nu ska jag vänta på att bli trött. Dagens lunch var förövrigt detta.


INGEN KUNDE RÖRA OSS

Ligger i sängen och lyssnar på musik. Ska snart gå och hitta på något med min mor tror jag. Imorgon är det onsdag vilket innebär att jag börjar kvart i 11, skönt! Ha de bra


BIO

Igår var jag med Calle, Sofia & Felix. Vi käkade kebab och var sedan på bio. Det var fin fint. Idag är det söndag och jag börjar skolan imorgon. Mitt jullov har varit väldigt segt vissa dagar men också väldigt roligt och spontant. Har sovit ut och spårat ur. Men ska faktiskt bli kul att gå till skolan imorgon. Saknar min klass och vårat schema kommer vara mycket skönare denna termin. Hoppas ni har det bra, kramar!


PLANERAR RESA

Är hos emma och sover här i natt. Dom hämta mig förut och sen dess har vi ätit mc, pratat om livet och skrattat som alltid. Nu planerar vi en resa som förhoppningsvis blir av på sportlovet vecka 8! Säger ingenting än men vi taggar förfullt! Hoppas ni har det bra, ciaaaao! 
 
 

TJA I NATTEN


MITT NYÅR!

Tja! Klockan är 23.30 första januari 2013. Jag har fortfarande huvudvärk trots massa tabletter, mycket vatten och vilande. Mitt nyår blev helt spontant och inte som planerat förutom i början men jag hade kul som fan. Käkade först på en restaurang med Emma och Alice. Sedan gick vi hem till Emma där då även Rebecca befann sig. Fixade oss och knäppte några cider. Efter detta gick jag till resecentrum helt spontant och satte mig på tåget mot Linköping då jag bestämt att jag skulle till ljungsbro. Orkar inte berätta mer hamnade tillslut i en villa med bara massa killar. Hade skitkul iallafall och hoppas ni med hade det här kommer några bilder!


RSS 2.0