INNAN JAG KÄNDE DIG

Nu är jag hemma, det är fredag o det är helg. Är trött men glad. Idag i skolan hade vi teater, svenska och idrott men vi kollade bara lokaler och så. Vi kommer ha idrott på ett sjukt fint gym och gymma osv. Ikväll ska jag på bio med kelly och ett par tjejer till. Ska blir roligt, bio är alltid mysigt! Ha en skön helg, kram!
 


JAG TÄNKER ALDRIG STANNA

 
Dricker cola och kollar robinsson. Haha de suger men vad fan har tråkigt. Haha börjar bli fett pigg eftersom jag sov förut men jaja. Ville bara skriva litee tjarrå!
 
 

OCH SEN MÖTTES VI HÄR

Tja, skön dag! Började med engelska och hade sedan samhäll men vår lärare var ej där så hängde nere vid sofforna och skratta så jag dog med härliga klasskompisar. På eftermiddagen var det historia sen skulle vi ha media men ingen lärare då heller så vi fick gå hem! Nu sitter jag här och sjunger med till bra låtar och mår bra. Imorgon är det första idrottslektionen på gymnasiet, hoppas på något roligt! Imorgon är det fredag och helg igen, tiden går snabbt och allt är bra. XOXO
 
just nu
 


SOV GOTT FINA VÄNNER

 

SOM JAG HADE DIG FÖRUT

Nu har jag pluggat lite men slutade efter några tal då jag inte fattade någonting. Nu ska jag duscha och lyssna på musik. (ja jag lyssnar på musik när jag duschar ibland) Hoppas ni har det fint även fast hösten är på väg. Själv mår jag fint men saknar håkan & alla dessa konserter så det verkligen gör ont på riktigt. Kom tillbaka snart, vi väntar på dig. Jag väntar på dig livet ut.
 

 
 

VASASTAN ÄR SOM CHINATOWN

Sitter o lyssnar på håkan och skriver med folk på facebook. Idag var jag sjukt trött igen och kunde inte sluta skratta på engelskan men det var kul. Fika nyss lite med min mamma och ska kanske plugga matte snart eller något. Lika bra att ha läxan gjord i tid och har inte nåt bättre för mig ändå. Ha de gött!

en bild från köpenhamn


DET SNURRAR I MIN SKALLE

Kom hem för ett litet tag sedan efter att ha varit med max. varit trött hela dagen somnade nästan på mediaproduktionen haha. Men jag är glad och mår bra, ska snart käka är ashungrig också så de ska bli gött. Imorgon har jag lunch i över två timmar vilket är så jävla fett! Ha de bra! 
 
gammal cambild

 

GE MIG EN VINTERDROG

Lyssnat just nu på kent och funderar på om jag ska sova eftersom jag har världens mensvärk. Imorgon ska jag även boka en tid till att ta min andra gardacil spruta. Imorgon börjar vi halv 10 med samhäll. Därefter matte och sedan media hela eftermiddagen. Det ska väl bli kul eller nåt. Ha de gött! 
 
 

MAKE IT BUN DEM

Sitter här med kelly hemma hos mig och lyssnar på bra musik. Vi har ätit mackor med grukäääh de va gött som fan. Planerar laserdome med många flickor & pojkar. Ska bli niice. Bloggar sen igen hejdååååååååå I'm so happy
!! LOVE LIFE
 
 

JAG KOMMER ALDRIG MER TILLBAKS

Sitter och lyssnar på musik o skriver med några. Är så himla himla glad för allting typ. Imorgon är de skola igen och för första gången ska vi ha lektioner. Slutar klockan 4 tror jag sen vet jag ej vad jag hittar på, det är sånt som märks. Hoppas ni har det bra, kram!
 
japp så äre
 

JAG VAR BARA INTE GJORD FÖR DESSA DAR

Sitter hos min pappa och är hungrig, väntar på mat. Ska träffa kelly senare om jag hinner. Sen åker jag även tillbaka hem till mamma igen. Åkte hit igår men är världens största mamma gris så saknar henne redan. Är ju bara hos pappa ibland, nästan aldrig. Jaja nu är jag jättehungrig så hoppas vi ska äta snart. Har blivit lite förkyld också, nyser osv. Bloggar senare, bye!
 
en bild från min födelsedag, arlinda emely ruvejda och jag
 

ÖÖÖH HAR TRÅKIGT

 

DUM AV DIG

Nu är det lördag och jag sitter här och är trött som fan. Senare idag åker jag till min pappa men kommer hem imorgon igen. Är så trött så jag bara vill sova förevigt men det ska jag inte göra. Hoppas ni har de bra, har inte riktigt så mycket ork till bloggen för tillfället som ni kanske märker men det blir så ibland.

DU MÅSTE FLYTTA PÅ DIG

Hela dagen har vi blivit nollade. Blivit utsatta för en del saker. Fått hur många ägg i huvet som helst, rullat i regnet, gått omkring med en tröja där det står "fucking mini grisar" osv osv.. Nu är det iallafall över och ikväll är de insparksfest!! Ha de gött!
 
cool när jag var liten

JAG VET INTE VEM JAG ÄR MEN JAG VET ATT JAG ÄR DIN

Tja! i skolan idag fick jag testa ett mixerbord!! Sjukt roligt men svårt att lära sig allting haha. På eftermiddagen var alla 1or och 2or i folkparken och körde kycklingfotboll. haha. Efter skolan var jag med emely ruvejda och clara ett tag och prata om våra nya skolor. Nu sitter jag här och väntar på pizza. Imorgon är de nollning och nollningsfest, ska bli grymt kul!!
 
haha bild från 2010 när jag o emma åt pizza
 

JÄRNSPÖKEN

Klockan börjar närma sig 23.30 så ska väl sova antar jag. Imorgon är de skola igen vi ska få vår inloggningsgrej på datan och spela fotboll mot tvåorna. Ha de gött!
 

VI BLIR ALDRIG SOM DOM FRÅN STAN

En hel dag i skolan idag. Var rätt kul. Körde lite lekar idag igen, åt mat i matsalen för första gången, pratade lite vett & etikett osv. Är astrött nu för är inte van att gå upp tidigt och vara i skolan hela dagarna. Men älskar fortfarande allting och det äger. HIhi ha de gött! ( just de, på fredag blir vi nollade, tror dom kommer kasta äckliga saker på oss)
 
haha ful random bild från nångång
 
 

FÖRSTA DAGEN PÅ GYMNASIET

Som ni ser på rubiken var det min första dag på gymnasiet idag. Var ganska nervös när jag var på väg men lugnade ner mig när vi väl var där. Idag va alla ettor med varandra så har inte varit något med bara min klass än. Vi blev indelade i våra mentor grupper, körde lekar och rektorn och lärarna prsenterade sig osv. Imorgon ska jag vara med min mentorgrupp hela dagen från 9 till 3. Det är jag + en tjej tll och sen 10 killar ungefär tror jag. Haha men de ska bli kul! Nu ska jag käka ha de gött!!
 

WHAT'S MY AGE AGAIN?

Min sista dagen på sommarlovet. Lyssnar på musik och tänker på vad jag har framför mig. Är jävligt glad och pirrig på samma gång. Imorgon börjar jag gymnasiet. Film & musik gymnasiet, allt är så jävla sjukt. Varit där så många gånger och bara hängt med människor. Imorgon går jag igenom dörrarna igen och är elev, en fmg-are. Livet leker, ha de gött!
 

KENT KENT KENT

 

FMG <3333333333

SÅG PRECIS MIN KLASSLISTA OCH NU HAR JAG DAMP. VÄRLDENS BÄSTA KLASS KAN INTE BLI BÄTTRE DET GÅR INTE, SOM ATT EN DRÖM GÅTT I UPPFYLLELSE SERIÖST ÅH VÄRLDENS BÄSTA KLASS DESSA TRE ÅR KOMMER VARA BÄÄÄST
 

DANCING IN THE MOONLIGHT

Sitter nu hemma och har ont i mina ben men är så jääääävla glad. Denna kvällen har varit så jävla fet och jag kommer nog aldrig glömma den ärligt. Fyfan kan inte beskriva i ord. Jag har skrattat så mina tårar rann på burger king, varit på disco, dansat och hoppat mig svettig mitt i klumpen till norlie & kkv, gått fram och pratat med främlingar, snubbla in i en buske och blev räddad av en snygg kille, fotograferat med en av east fm's programledare, träffat härliga vänner, fått några nya. åkt tåg på natten, var längst fram på någon blinkade dj grej med bra musik, vandrat fram och tillbaka, och kysst världens sötaste krull. Jag är nöjd.
 
en bild innan jag drog
 
 

TRÖJAN DU HATAR

Kom precis ut från duschen. Lyssnar nu på musik och taggar kvällen. Klockan 16.55 tar jag och ruvejda tåget till linköping där vi ska på keep it loud. Vi ska se hollows, alina devecerski, norle & kkv och kolla på när vibe dansar. Och självklart umgås med massa annat folk som vi kommer träffa där. Är så tagg, är så glad och mår så bra. Hoppas ni också får en bra lördag. Ha de gött!
 
en bild från förra året då vi såg crossfire
 

KARUSELL

emma omer jag & guss i en karusell i torsdags

KAN VI INTE DANSA SOM FÖRR?

Käkade nyss pizza från igår. Tummen upp på det, älskar pizza dagen efter vid vissa tillfällen. Idag är det augustifesten igen, marknaden börjar idag också så blir väl att gå på den. Ska iallafall umgås med kelly ida och evelina. Vi träffar säkert flera men det är det jag vet just nu iallafall. Ha en bra dag! 
 
en bild från någon gång i juli
 

FOLK VID FLÄKTEN SOM RÖKER

Orkar inte berätta nånting men är hemma från augustifesten nu. Denna dag/kväll blev mycket bättre än gårdagen. Är fett nöjd och glad som fasen. Ha de  gött!
 

CRY ME A RIVER

Jag var precis inne på rockbjörnen och röstade på älskade kent! Tycker ni med kan göra det, då skulle ni vara så söta så! Annars käkade jag nyss osv. Ikväll är det rix fm festival, sen ska vi se när nifters spelar och karuseller igen. Hoppas på att denna dagen blir roligare vilket jag typ är säker på att den kommer bli. Ska vara med massa fina vänner och ha de så himla kuuuuul! Älskar livet xoxo 
 
en bild från keep it loud förra året, sjuukt vad tiden går fort, keep it loud i linköping på lördag igen!!
 

JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER SÅ HIMLA MYCKET

Fikade först på stan med arlinda leila & donika. Det var kuligt. Träffade senare några människor och var på augustifesten haha det var helt dött först men sedan på kvällen blev de kul. Vi åkte karusell osv, sedan stängde allt tidigare pga att de börja brinna nånstans. men sedan vart de häng i söder och massa sköna vänner rulla in. Avslutade kvällen med att jag gick med viktor eftersom han bor vid mig typ. Ciao
 
 

ACK SUNDBYBERG

Snart ska jag träffa arlinda och efter det madde & lollo. Jag är glad, jag mår bra! Hoppas ni med gör det, kram!

VART E VI PÅ VÄG?

Tjo sitter i sängen och vaknade nyss. Ska alldels strax ta något att käka. Idag ska jag först kanske träffa arlinda men inte säkert att de blir av. Och senare ska jag iallafall garanterat träffa madde & lollo som jag aldrig han träffa igår. Vi ska dra ut på augustifesten med andra människor säkert. Ha de gött mina vänner!
 
haha just nu

DET VAR LÄNGESEN MEN DU FINNS DÄR ÄN

Lyssnar på musik och har bara suttit här hela dagen än sålänge. Senare åker jag ut till åby för att träffa madde & lollo som flyttat till norrköping idag! Tror vi ska åka in till stan igen sen. Känner att jag knappt har någon blogglust längre men jaja. Ha de gött! 
 
jag, fred, lollo & angelika på p&l
 

AUGUSTIFESTEN

På onsdag börjar augustifesten jag ska ha aaskul! Några bilder från förra året
 

VISSA STUNDER KAN DE KÄNNAS ENSAMT

 
Lyssnar på melissa horn och tänker på livet. Idag hade jag en skalbagge i håret.
 

FÖR DIG SKA JAG GÖRA DET TUSEN GÅNGER OM

Käka nyss och nu sitter jag här och lyssnar på musik och sover lite halvt. Idag ska jag vara med kelly evelina sebbe och linus  om inga planer ändras. Men de tror jag inte. Imorgon flyttar madde & lollo hit vilket är helt sjukt. Ha de gött läsare! 
 
jag & emma förra året
 

DET ÄR NÅGOT MED DIG

Nu är jag hemma och lyssnar på musik. Skriver lite med folk på facebook som vanligt. finns inte så mycket att säga en standard natt så att säga. Ha de bra!
 

ÄR DU FULL? FULL AV SKIT?

Käka pannkakor nyss och nu sitter jag här och tänker på livet. nej men är rätt glad ändå men aa vet inte. Senare ska jag till vasaparken och träffa fina människor. Glömde bort kameran helt igår så blev inga bilder tyvärr. fanns mycket annat att tänka på där. Ha de gött!! 
 
gammal bild men skitsamma - jag älskar er
 

I FIND THE LIGHT IN YOU

Kom hem från festen från ett tag sedan. Vet inte vad jag ska säga om den, mycket skratt, lite tårar. Delade mina tankar med olle på hem vägen vilket var skönt. Jag ångrar nog ingenting som hände, men jag vet inte vad som kommer hända nu.

NU DRAR JAG

Nu ska jag gå till stan för att möta upp emely julia jacob erik clara och liam. Sedan ska vi gå vidare till festen, karmeran händer med så kanske tar några bilder. Ha de gött
 
dålig och ful bild men just nu iallafall haha

I HATE EVERYTHING ABOUT YOU

Sitter med musiken på och taggar kvällen. Fest ikväll vilket var ett tag sen nu. Märker om jag vandrar hem efteråt eller vandrar hem till någon annan med någon annan. Ha de gött bloggar senare om jag hinner!
 
såhär fina var vi igår när ruvejda printa oss på skype

PRINCESS OF CHINA

Sitter och pratar med saknade davve på fb. Saknar honom så himla himla mycket. Minns dom tiderna då jag umgicks med honom verkligen varje dag. Med mina tofsar på benen och vaxet i hans hår. haha nej men det var kul. ska träffa han när vi har tid för varandra igen vilket aldrig händer nu för tiden. speciellt inte nu när jag slutat 9an och han går kvar ett år till. får väl hälsa på som jag lovat. vet inte varför jag skriver ville göra det bara.
 
 
 

AND IF I DON'T LOVE YOU ANYMORE

Kom hem för ett tag sedan. Då käkade jag kyckling med potatissallad. Fett gott var det haha! Innan det var jag med kelly sebbe och linus vi var hos linus och spela typ. Nu sitter jag här och snackar med goa människor på fejan. Imorgon är det fest, woopwoop! Ha de gött!!
 
en bild från en kväll jag saknar
 

YOU THE FUCKING BEST

Tjo vaknade för en halvtimma sen typ. Nu sitter jag bara här som jag alltid startar mina dagar med typ. Ska alledels strax käka något. Senare drar jag ut för att träffa kelly vi träffar säkert några fler också. Ha en bra fredag, ciao! 
 
någon nyduschad bild med blött hår haha
 

WHAT IS LOVE?

 

JAG HAR BRÄNT DINA SKIVOR, ELDAT UPP DINA BREV

Nu ska jag duscha, såhär såg jag ut idag!
 

WE'LL BE COMING BACK

Tjo. Vaknade vid klockan 2 typ. Ligger i sängen med bra musik i öronen och mår bra. Ska ut senare och träffa kelly sebbe och linus. Märker vad vi gör. Ha de gött!!
 
en bild från en galen natt

ANGEL

Är totalt borta från verkligheten. En viss person har fått mig till en helt ny värld. Nu har vi camat och pratat på skype i exakt 2 timmar 56 minuter och 52 sekunder. Igår vara samtalet upp till 4 och en halv timme.. märker om vi slår rekord eller ej. I vilket fall som helst är jag väldigt väldigt glad. Hoppas ni med är det, kram!

KÄR

Rubriken säger allt.

SOMEBODY TOLD ME

Ligger i sängen nu och bara chillar. Lyssnar på musik och skriver med lite människor. Förut var jag på expresso house med emely & ruvejda. Märker om jag går ut senare och träffar dom eller några andra igen. Ha de gött!!
 

BILDER FRÅN GÖTEBORG!

 

SHORELINE

Nu är jag hemma från göteborg. Vi hann med mycket på bara 2 dagar. Vet inte hur jag ska förklara allting. Men vi har shoppat, åkte både buss och spårvagn, blev följda hem av världens snällaste killar på natten, ätit skräpmat, gråtit, skrattat, varit rädda, varit i någon lägenhet som ägaren inte var hemma i, haft drama, varit i himlariket av kläder, gett pengar till fattiga barn, pratat med håkans "kompis" som jag fortfarande inte vet om jag ska tro på eller inte, frågat oss fram efter vägen fler gånger än vad jag kan räkna till, och jag blev så jävla kär. Bilder kommer senare!

MOT GÖTEBORG!

Nu åker jag och emma till götet. Kommer hem imorgon kväll, ciao!

JAG HAR FÖR MYCKET DAMP FÖR ATT SKRIVA NÅT

ORKAR INTE FÖRKLARA HUR ALLTING GICK TILL MEN JAG HAR TRÄFFAT LOVE ANTELL & STEFAN OCH BJÖRN FRÅN HÅKANS BAND!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11 DÖR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MOT AUGUSTIFAMILJEN!!


HÅKAN GLÖM MIG ALDRIG

Satt nyss och kollade massa live klipp på håkan. Slutade i ångest och massor utav tårar så stängde av.. Han är för bra för att existera och när han har turne igen vet jag verkligen inte vad som kommer hända med mig. Han är seriöst hela min värld, mer än vad någon nånsin kan tänka sig. Ingen vet, inte ens jag själv. Inte min familj eller någon av mina vänner. Men det känns för jävla bra. Kommer aldrig kunna tacka den människan för allt han gjort mig. Finaste Håkan!
 

JAG KOM IN PÅ FILM&MUSIK GYMNASIET!!

GLAD GLADARE GLDAST AV ALLA!!!

DAGEN SLUTAR BRA ÄNDÅ!

Mitt dåliga humör försvann efter ett tag. Jag har varit på konsert och sett den svenska björnstammen med många härliga vänner. Mosades och flög lite hit och dit. Menmen fettt kul! Efter konserten träffade jag även hanna som jag inte träffat på evigheter. Hon och jag ska förövrigt se augustifamiljen på lördag ändå. Jag har världens bästa mamma och världens bästa vänner. Älska livet!!
 
 
 
 

DENNA DAGEN SOM SKULLE BLI BRA BÖRJADE DÅLIGT

Fml vaknade och insåg när jag satte mig upp att det var blod lite överallt. Åh blev arg. Denna dagen skulle bli bra den är redan dålig och jag är så arg. Läste nyss en annans blogg också då hon åker tåg till göteborg och sjävaste daniel gilbert sitter snett bakom henne på tåget. ÅÅÅÅÅh mitt hjärta har fortfarande svårt att slå som vanligt. OCH JAG VET INTE VAD JAG GÖR SNART JAG MÅSTE HA EN BILJETT TILL PÅ LÖRDAG MEN INGEN VILL GÅ MED MIG SÅ JAG TÄNKER GÅ ENSAM.
 
 

STOR KÄRLEK TILL THE TYPICAL POPARE


ALLTING KOMMER BLI BRA TILLSLUT

Fikade nyss med mamma och hennes kompis. Nu sitter jag här och taggar björnstammen som vi ska se imorgon. Ska snart fixa till mig lite och sedan gå ut för  att träffa kelly & evelina. Ha de gött! haha bild från 2010
 
 
 
 
 
 

OUT OF CONTROL

Klockan är strax efter tolv och jag ska sova nu. Tror nästan det är första gången på hela lovet som jag lägger mig såhär tidigt. Men imorgon ska jag faktiskt upp klockan 10! (jättetidigt för att vara mig) så måste sova nu för att vakna imorgon. Imorgon är jag bjuden på lunch hemma hos en viss person. Efter det ska jag också träffa kelly. Uppdaterar imorgon igen, kram!
 
en bild från en natt som jag verkligen saknar. Var så himla trött där så jag somande precis så som jag sitter på bilden, för sover faktiskt där. Snälla pojkar jag känner som sedan lyfte upp mig i sängen så jag fick sova där.
 

RSS 2.0