Jul. 31, 2013

Nu åker jag mot huvudstaden. Imorgon landar jag på en ö.


Jul. 30, 2013

Har precis vaknat och är hemma hos cassandra med henne och Clara. Senare idag träffar vi Emely som varit i London. Imorgon åker jag till Stockholm för att sedan på torsdag fortsätta resan mot karpathos. Detta innebär att min bloggning kommer suga ännu mer ett tag framöver tyvärr men ska försöka uppdatera bättre då jag är hemma igen. Puss!


Jul. 28, 2013

vill flytta härifrån nu tack, är så jävla trött på den här jävla stan så drar snart.


Jul. 27, 2013

går sönder


Jul. 27, 2013

Känner att jag behöver en stor summa pengar nu innan jag går itu. Vill se Håkan på popaganda sista augusti, känner att jag nästan dör om jag inte får se honom en gång till under denna turné och den känslan är hemsk eftersom jag nästan är hundra på att jag inte kommer se honom där, behöver ske ett mirakel för att det ska gå. vill även till Göteborg och bara vara, en vacker dag ska jag bo där. ska sedan när pengarna tillåter det åka till Östersund, vilket även det kommer dröja ett tag. vill så mycket mer men orkar inte skriva allting. hoppas ni har det fint!


Jul. 23, 2013

är du lycklig nu?


Jul. 23, 2013

Igår såg jag känn ingen sorg. med ett bultande hjärta, tårar som rann och skratt som brändes i hela kroppen.


Jul. 21, 2013

Det är söndag och jag har precis vaknat. Imorgon åker vi hem till norrköping igen. vet ingen tid än men det är sånt som märks. känn ingen sorg har börjat gå på biograferna men har fortfarande inte sett den, gör det förmodligen i veckan klarar inte av att vänta mer! hoppas ni har det fint kram!


Jul. 17, 2013

Ikväll såg jag panda da panda, asbra!! borde egentligen sova men gör jag såklart inte. imorgon åker jag till dalarna med emma som varje sommar. kommer hem om en vecka igen. bloggar kanske därifrån ha det bäst!


Jul. 14, 2013

hänger med en pojke drömmer om en annan, skäms för hur jag tänker hatar hur jag handlar.


Jul. 14, 2013

Klarat mig själv och nu är min "familj" på väg hem igen. igårkväll gick jag till folkparken och umgicks med lite folk, det var trevligt. ska snart äta kebabrulle, det var så längesen! resten av dagen ska jag nog städa mitt rum och försöka kurera min hals lite. har fått världens hosta som är hur jobbig som helst. men antar att jag får skylla mig själv när jag åker och ser håkan med en hals som inte ens då var den bästa. igår började jag även blöda på foten helt random typ??


Jul. 13, 2013

igår var jag i linköping med jocke, gick omkring och han visa mig fina och mysiga områden. min mamma och min låtsaspappa har just åkt till landet så är ensam hemma tills imorgon. har inga planer men det är väldigt skönt. ska nog sola på balkongen snart, lyssna på musik och äta glass. sen får jag se var dagen tar mig. hoppas ni har det fint, kram till alla fina läsare!


Jul. 12, 2013

igår var jag hos ellinor, skrattade som alltid och pratade gamla minnen. senare var jag med emely och hade det mysigt.


Jul. 10, 2013

Igår var jag på Skansen hela dagen med Emma & Emely. Såg Håkan och jag älskar honom så mycket.


Jul. 09, 2013


Jul. 07, 2013

Kom hem från Kalmar för ett tag sen. Åkte till oliwer spontant i fredags och kom hem idag. Var faktiskt skönt att komma härifrån, och kul att träffa honom. nu är jag svintrött och vill seriöst sova, får se vad jag gör. Hoppas ni mår bra!!


Jul. 03, 2013

Idag kollade vi på Kalle gracias & zacke o jag och Madde fick träffa älsklings Kalle!!


Jul. 02, 2013

Ligger i sängen och lyssnar på musik, känner mig döende. bråvalla har varit grymt, sjungit, dansat, skrikit, sovit alldeles för lite, träffar massor utav människor och mycket mer. har inte många bilder men här är några!


RSS 2.0