Jun. 26, 2013

klockan är efter sju på morgonen, det ösregnar, jag har sovit alldeles för lite och beger mig denna morgon till bråvalla. kommer hem på söndag så blir ingen bloggning till dess. om två dagar ser jag green day och det här är så jävla sjukt!!!


Jun. 24, 2013

Idag färgade Emely och Clara mitt hår!


Jun. 23, 2013

Nu sitter jag hemma ensam i en tom lägenhet och taggar bråvalla. I natt har jag sovit på emelys land med henne och Clara. Vi bada, laga mat och även där tagga vi bråvalla! Puss hoppas ni mår bra!


Jun. 22, 2013

Igår var det midsommar. Var på fest hos cassandra och vandrade sedan till Madde och sov där med henne, Philip & Stoffe. innan festen var jag med Clara och Emely, plockade blommor och fixade oss, dom fixade hela mig(!!)


Jun. 20, 2013

mår bra


Jun. 20, 2013

Är hemma från dublin. Haft det bra, mest hängt på pubar och i klädaffärer. Var även på konsert i tisdags!


Jun. 16, 2013

Tänkte bara säga att jag åker om ett tag, är hemma på torsdag om allt går som planerat, puss


Jun. 16, 2013

råkade skriva hela mitt förra inlägg i en rubrik. förövrigt är klockan över halv 3 o jag ska upp om några timmar, säga hejdå till min mamma och flyga härifrån. längtar inte dit och har nog aldrig gjort det, men ska bli skönt att komma härifrån. trött på mycket även om det nu är sommarlov. ställde mig själv just en fråga som jag inte kommit fram till nått vettigt svar på än, men när vet man vad som betyder något? som håkan säger och som jag nu faktiskt verkligen undrar. hur snabbt går det innan en person kan få en sådan plats i ens liv. när man släpper taget tar man steget, men det där steget är så jävla svårt att ta. och vad gör man när man inte vet vad som är rätt och vad som är fel.


Idag har jag gått ut första ring, tittat på 3orna som tog studenten och kvällen har spenderats i folkparken. Kom hem för ett tag sen och ska nu borsta tänderna osv och sedan prata i skype antar jag. Har blivit en rutin den senaste veckan. Nu har jag äntligen sommarlov och jag ska ha så himla skoj!


Jun. 12, 2013

I lördags såg jag Håkan för sjätte gången. dock min femte Håkan konsert. köade i 32 timmar och det var så värt. ser honom igen om 27 dagar då i Stockholm istället för Göteborg. imorgon börjar jag skolan kvart över ett och på fredag går jag ut ettan, det är så sjukt.


Jun. 06, 2013

När jag skrivit klart detta inlägg ska jag äta gott med min familj, efter det ska jag packa och måla mina naglar! Är så jävla taggad så exploderar snart. 20.45 ungefär ska jag möta upp sebbe så ska vi gå hem till Emma där vi sover i natt. Imorgon går våran buss till Göteborg 06.10 så vi måste upp tidigt, känner dock på mig att jag aldrig kommer kunna sova. När vi väl är i Göteborg ska vi träffa några där och sedan gå o handla lite innan vi går och sätter oss i kön, Håkan kommer vara bäst och är överlycklig för att helgen ska spenderas i favoritstaden med massa fina människor & Håkan!!!! hoppas ni har det fint får se om jag hinner blogga nått mer innan jag åker. PUSSS


Jun. 04, 2013

Glömmer bort att blogga typ. Det händer inte så mycket i livet, det är varmt ute, äntligen juni. man märker i skolan att det är slut snart. hade samhällsprov idag trodde jag knappt skulle få godkänt men fick ett C så blev glad. Idag bjöd min mentor på glass, 3 stora kulor dessutom, inte illa! gott var de iallafall, imorgon börjar jag halv 11 och slutar kvart över 2. efter det är jag ledig till måndag, då ska vi sparka ut 3orna och på kvällen blir de fest på en måndag. på lördag är det håkan och jag mår bra!


Jun. 01, 2013

ville bara säga att om exakt en vecka denna tiden är det 45 min kvar till håkans konsert!!


RSS 2.0