May. 31, 2013

längtar till allt, tills jag är frisk och kan leva igen, till håkan och köandet, till irland och konserten som väntar där, till jag färgar håret, till bråvalla och till grekland. åh vill leva nu, är dock bättre just nu än förut så hoppas de håller i sig. är ändå långt ifrån frisk men håller tummarna. puss lev åt mig sålänge är ni söta, nu ska jag dricka citron som Emma säger är bra hejdå! just det, läser för övrigt denna, väldigt bra!!


May. 30, 2013

hur kontrollerar man sina känslor och hur vet man vad man vill, vad som är rätt och vad som är fel, när tiden är inne och när det är dags att släppa taget, gå vidare. hur ska man veta vad klumparna i magen beror på. och hur kan man få sitt hjärta krossat, om och om och om igen. hur vet man när man kan lita på någon. jag vet att jag är ung, att hela livet och världen är framför mig, jag längtar dit, till om några år. men tänk om jag fortfarande mår såhär då. jag har ingen aning om vem jag är. en förvirrad själ som vill så mycket, som har så mycket krav. jag undrar vem jag skulle vara idag om jag aldrig gick ut den 25 februari 2011, då hela mitt liv och min syn på livet förändrades. och vem vet hur länge vi har varandra?


May. 29, 2013


May. 28, 2013


May. 27, 2013

Ligger i sängen och känner mig död. Har så himla ont i halsen o ligger o hostar, har även lite feber o känner mig konstig i hela kroppen. det suger. i lördags träffade jag förövrigt Kelly för första gången på evigheter. hade saknat henne så! Idag är de mindre än en månad tills campingen på bråvalla öppnar, längtar ihjäl mig. hoppas ni mår bra kram!


May. 25, 2013

vaknat och somnat om hela dagen typ. kom hem innan 2 i natt nångång. började kvällen hos Madde, sedan vidare till himmelstalund där det var kubbturnering med skolan, sedan betongen och avslutade på mc med Emely. här är några bilder.


May. 23, 2013

Känslan när typ den snyggaste man sett i Sverige som du aldrig pratat med som dessutom har flickvän helt random frågar efter ens kik, skriver lite och avslutar med världens fetaste komplimang. Kommer förmodligen aldrig mer prata då han skrev att allt han ville va att säga de han sa. Blev helt till mig så kunde knappt svara. Är het uppspelt och vet inte vad jag gör nu.


May. 22, 2013

Blivit av med ca 2000 kr och kommer inte få se Håkan om 10 dagar som jag skulle. Med klumpar i magen och brister i hjärtat gör det jävligt ont. Hjälper inte att klaga men får jag inte tillbaka mina pengar vet jag inte vad jag gör. Eftersom jag nu blivit av med dessa pengar har jag heller inte råd att se Håkan nån annanstans förutom då jag ska se honom i Göteborg och jag kommer dö om jag bara får se honom en gång i sommar. Har väntat o längtat sedan jag lämnade grönalund med gråtfärdiga ögon 2011.


May. 20, 2013

Mår upp och ner hela tiden. Men som man säger livet är en bergodalbana. I söndags köpte Emma o jag tält, idag fick jag även frågan om jag vill åka till Dublin med min far som jag knappt aldrig träffar, tackade ja. Nu finns det ingen återvändo allt är bokat. Om det var bra eller dåligt att tacka ja kan jag inte svara på förens jag är där. Finns ju en anledning till varför jag inte bor med min pappa men håller tummarna för en bra resa. Fick bara för några minuter sedan veta en jobbig sak om en väldigt fin vän. Blev chockad samtidigt som jag egentligen borde fattat för längesen. Har väl aldrig riktigt orkat visa att jag bryr mig, men blev ledsen och skulle nästan göra allt för att krama om honom nu.


May. 17, 2013


May. 17, 2013

Är sjuk, ligger i sängen och har knappt ätit något under hela dagen. Mamma kom hem med några armband till mig förut.


May. 16, 2013

Behöver någon som gör mig hel.


May. 14, 2013

I vanliga fall hade jag en kväll som denna klagat på att vi inte har sovmorgon imorgon, att det var regnigt idag och inte soligt. Men just nu kan jag inget än att bara vara himlans glad. Det är sommarlov om exakt en månad, imorgon är det två veckor kvar till siesta och jag är taggad till tusen på minsta lilla grej jag har framför mig. Hoppas ni är glada, massa kramar till er.


May. 12, 2013

Vaknade för ett tag sen, Emma sover fortfarande. Igår har vi planerat siesta, bakat, cyklat, grillat och kollat på en väldigt fin film. Ikväll ska jag nog plugga eller något känns vettigt på nått sätt. Nästa vecka är de både nationella i engelska och samhällsprov. Hoppas ni har de bra, kram!


May. 11, 2013

Har precis käkat hamburgare med min familj, om ett tag får jag skjuts till Emma i Åby får se vad vi gör kommer hem imorgon igen. Har inte så mycket att säga ville bara uppdatera lite. Idag när min mamma kom hem från stan hade hon förövrigt köpt ett iPhoneskal till mig då jag inte haft något innan så det var väl bra. Ha det bra!


May. 10, 2013

Har precis legat på balkongen och solat men gick in nu innan jag steks upp. Lyssnar på låtar som påminner mig om sommaren och drömmer mig bort. Nu är det inte långt kvar tills jag gått ut 1an, tills sommarlovet kan börja. Om 9 månader är jag 18 och idag har jag och min mamma kollat jobb, hyror osv i Göteborg. Det händer i så mycket i livet utför det vanliga, lite trist och långtråkigt känns som att alla dagar nästan ser likadana ut. Men snart, snart blir det ändring på det. Jag har insett att man inte kan vänta på att få saker i uppfyllelse, man måste kämpa. Inte vänta tills imorgon utan man måste börja nu.


May. 09, 2013

Torsdag och ledig. Sjukt skönt. Ska snart fixa till mig lite sedan hämtar pappa upp mig och min storebror då vi ska käka lunch hos farmor. Efter det vet jag ej vad som händer. Är taggad på att leva och på allt jag har framför mig. Har förövrigt bestämt mig för att färga håret. Ha de gött!


May. 06, 2013

På väg mot en förändring, mot något bättre.


May. 04, 2013

Vill köpa sommarkläder, linnen, nya shorts och en klänning. Ikväll ska jag se på Håkan på tv puss!


May. 01, 2013

Igår var det Valborg jag hade kul. Vet inte vad jag ska säga var på en fest sedan vet jag inte riktigt vad som hände och sen var jag och Emma utelåsta.


RSS 2.0