Apr. 28, 2013

Ingenting är vettigt 03.30


Apr. 27, 2013

Chillkväll i Eneby


Apr. 26, 2013

Jag älskar dig mer än allt.


Apr. 24, 2013

Klockan är typ halv tolv och nu ska jag gå och borsta tänderna och sen sova. Imorgon är det svenska nationellt prov skriftligt. Känner ingen direkt ångest över det faktiskt, jag gör så gott jag kan bara. Imorgon tar jag även helg, en lång helg som verkligen ska bli skitskönt! Ledig både fredag och måndag! Ikväll har jag spelat spel med min mamma och min storebror, taggat siesta och druckit saft. Hoppas allt är bra, kramar till er!


MEDANS JAG INTE KUNNAT BLOGGA

Jag har bokat resa till karpathos och träffat mannen i mitt liv, Håkan.


FÖR VI DANSAR OCH DU HAR SÅ MJUKA LÄPPAR

Sitter i skolan just nu och har lektion. Anledningen till att jag inte bloggat är för att jag bloggar alltid från mobilen och min bloggapp är helt konstig just nu så det har inte fungerat. Märker när det blir som vanligt igen. Jag slutar om 40 min och då går jag och emma och köper tågbiljetter till skåne dit vi ska om ca en månad. Igår träffade jag Håkan Hellström och kan knappt tro det själv. Kramades, fota, prata och så signera han mitt album och även en av mina tygpåsar. Får se om det kommer bilder när bloggappen fungerar. Hoppas ni har det bra, det har jag, kram!

Apr. 19, 2013

Inte mått såhär dåligt på väldigt länge. Hela dagen kan dra åt helvete kan inte sluta gråta och vill bara dö typ. Hade en fin stund med bästa Emely men såfort jag blev ensam blev det värre igen. Ååååååh hatar det här, hatar allt.


Apr. 19, 2013


JREVFUEJHJFJRBFKVUFTJD

FUCK FUCK FUCK, är förbannad.


FRI TILLSLUT

Hälften av alla som kämpar går under och hälften av alla som älskar exploderar.


DET TOG SÅ LÅNG TID ATT BLI UNG

Idag när jag kom hem från skolan låg Håkans nya album på min säng och dessutom signerat! Efter jag lyssnat igenom det och varit glad var jag med Emma och Alex. Nu ligger jag här och är sjukt trött. Vill sova men behöver duscha. På måndag träffar jag Håkan och jag dör.


BARA 17 ÅR I STADEN

Vill vara 18 ha pengar och förändra allt. Inte bokstavligen allt men vill tatuera mig nu nu nu!! Vet att jag ska göra det såfort jag är 18 men har ångest över vilken jag ska göra först, vet flera jag vill ha. Vill även pierca mig, färga håret ta fler hål i örat och allt där i mellan. Snälla låt tiden gå fort nu.


VILL DU HA EN IDIOT, LÄGG DIN HAND I MIN

Sitter i sängen just nu och clara är här. Vi har bara legat och segat hela dagen men hon sov här från igår. I fredags hade jag muntiligt nationellt prov, skönt att det är över. Helgen har gått väldigt snabbt och imorgon är det måndag igen. Hoppas ni har det bra, kramar! 
 
 

FÖR JAG KOMMER ALDRIG DÖ

Ligger i min säng och är väldigt trött. Väntar på mat och ska sedan plugga. Varit en ganska seg torsdag men imorgon är det fredag och det ska bli så himla skönt med helg!! Hoppas ni har det fint, kramar XOXO


LIVET ÄR LIVET OCH SKRIVET ÄR SKRIVET

Jag har idag levt i 17 år och 63 dagar. Livet är ibland jävligt bra, ibland helt okej och ibland åt helvete. Så har det alltid varit och kommer alltid vara så. Det värsta som finns är att svika eller bli sviken av någon som står än så nära så man skulle kunna tro att man delar blod. Livet är det finaste vi fått men när jag tänker på hur orättvis denna värld är mår jag illa. Ibland vill jag flytta härifrån och börja om. Men samtidigt kan jag inte önska mig något bättre än det jag har. Jag har världens finaste vänner och världens finaste familj. Och kärlek, vad är det för något? Mina tankar kring livet går fram och tillbaka alldeles för ofta. Jag är osäker på mig själv och rädd för att växa upp. Jag väntar på en förändring, på att något ska hända. Det har gjort i många år nu. Jag vet själv inte vad det är jag behöver men en förändring. Flytta långt härifrån till en ny stad och bara vara. Vänta på den rätta som jag knappt tror existerar. Jag vet inte vad eller varför jag ens skriver detta, men ibland behövs dessa inlägg med.


MINNEN AV APRILHIMLEN

Håller på att fixa mig. Om en timma blir jag hämtad i resecentrum. Ska till ljungsbro på första grillkvällen för året, ska bli kul! Hoppas ni har det bra kram!!


STOCKHOLM

I tisdags var jag somsagt i Stockholm med Emma och Richardo. Det var hur kul som helst och ingen ville skiljas åt. Vi var lite överallt, åkte tunnelbana hit och dit osv. Här är lite bilder.


INTO THE WILD

Har inte mycket att säga känns det som. Imorgon är jag i Stockholm med Emma och Richardo. Några bilder från den senaste tiden.


RSS 2.0