DOM VAR BARA KIDS MEN GIFTE SIG ÄNDÅ

Vi har precis bokat klart göteborgsresan! Tidigt på söndag åker jag och emely till älskade göteborg! Vi ska gå på liseberg, bo på hotell mitt i city och gå på stan och shoppa kläder! Vi åker hem på måndagkvällen igen så sover bara en natt. Men det ska bli skitkul är fett tagg nu!! 
älskade gbg!

VI BA GUNGAR FRAM

Sitter fortfarande här och tycker att livet suger typ. Men blev lite roligare nu för ikväll ska jag kanske träffa arthur hoppas det blir av! Ingen aning om vad vi ska göra, jag åker väl hem till honom eller något. Var så himla längesen jag träffade honom men det ska bli roligt. Vi var ju trots allt bästavänner en gång i tiden även fast det var flera år sedan.
 
 
 

FAN VAD JAG VAR HOPPLÖS FARLIGT HOPPLÖS

Kom hem från emely för en liten stund sedan. Nu sitter jag här ensam hemma med hög musik och sjunger med. Ingen aning om vad jag ska göra av denna dag. Sitter väl här tills de dyker upp något roligare om det nu kommer göra det. Ha de gött!
 
 
 

BEAUTIFUL ONES

Sitter hemma nu och lyssnar på musik. Ska käka lite snart osv. Vid 22 åker jag och emely hem till henne. Tror vii bara ska mysa med filmer osånt! Nu är jag jättehunrgig så ska gå och äta.. Kram!
 
 
emma & jag igår
 

BEST I EVER HAD

Fortfarande hos emma seg dag. Vi ska snart dra ut och träffa chrizz victor notan och gabbi. Ingen aning om när jag kommer hem men det märks. Ha de gött!
 
haha jag på midsommar 

MOT MACKE

Nu ska jag och emma gå till macke. Längesen jag träffa honom. XOXO

FEEL THE LOVE

Inte gjort ett skit idag. Ikväll går jag till emma iallafall och sover där. Märker vad vi hittar på, ville bara uppdatera lite. Kram!
 

MINA HÄNDER FRÅN KENT KONSERTEN!

 

PRECIS SOM ROMEO

Är så otroligt trött så det är sjukt. Lyssnar just nu på håkan live och ryser. Har legat i sängen typ hela dagen gör det nu med. Ska bara vara hemma ikväll. Ska äta taccos med min kära familj och kolla på sommarkrysset, älskade caligola är där och spelar! Hoppas ni har det fint!
 
älskade håkan

KENT IGÅR IDAG ÄR JAG PÅ FÖRSTA SIDAN


MANNEN I DEN VITA HATTEN

Nu är jag hemma från kent konserten. Som jag var på med emma rebecca & emil. Jag vet inte vad jag ska säga, för det finns inga ord. Som jocke berg sjunger. Jag sjöng mig hes, ville explodera av all lycka som fanns inom mig. Fick kontakt med gitarristen vid flera tillfällen, dansade mig genom svett och i min absoluta favoritlåt fångade jag ett plektrum! Åh så glad!!
rebecca & jag någongång.
 
 
 
 

2 BILDER FRÅN IGÅR


KENT IKVÄLL!!!

HAR DAMP NU OMG OMG KAN INTE FÖRAKRLA ASO ÅÅÅÅH HEJDÅ
 

SOMEWHERE ONLY WE KNOW

Nu är jag hemma igen. Käkat lite med familjen och nu tar jag det bara lugnt. Om en stund ska jag börja fixa mig lite och packa ner mina grejer. Jag Julia Jacob Emely Ruvejda och Clara ska ut till emelys land och stanna där tills imorgon. Hennes mamma är inte hemma så vi har huset för oss själva. Där ska vi laga taccos, hoppa studsmatta som små barn, bada, dansa till bra musik, skratta och bara njuta av livet. Imorgon kväll är det även dags för att se kent igen! Dom spelar här i stan och åh vad jag är glad och mår bra. Ha de gött!!
 
en bild från emelys land förra sommaren

NÄSTA SOMMAR ÅKER JAG PÅ SPRÅKRESA

Nu bestämde jag det. Har velat de i två år nu men aldrig gjort de och ååh blev så jäkla pepp på det!!

SOVER HOS JULIA I NATT

bild från 2010

SOMEBODY THAT I USED TO KNOW

Nu ska jag äta det godaste som finns. Pasta med tomatsås hehehehehehe.
 
random bild

JAHOPP

Pratade nyss me dennis och nu ska jag sova. Imorgon ska jag och julia till blacka för att träffa dennis, karl och några andra. Har inte varit där sen förra sommaren, ska bli jättekul! Sov gott!
 
jag & dennis för ett år sen typ!

HEMMA NU

Hemma nu. Träffade först emely vi satt och pratade om massa saker. Lite senare kom även clara hade inte träffat henne på hela sommarlovet så det var riktigt fint. Kvällen slutade på burger king och nu sitter jag här i musikens värld igen. Kram
 
jag & clara i köpenhamn

GÅRDAKVARNAR OCH SKIT

Har stängt in mig i musikens värld och låtit tankarna rulla. Är hungrig som ett djur och vill ha mat. Ikväll ska jag träffa emely .
julia jag och emely förra sommaren

DÖR SÅ SNYGG


ISIS & BAST

"Säg aldrig ja när du menar nej.
Jag sa alltid ja se vad det blev av mig." - Kent
 

01.02

Kom hem från calle för en stund sen var där med honom och chrizz när alla hade gått. Blev lite känsligt på slutet och jag insåg hur bra dom är. Sitter nu här och vet inte riktigt hur jag mår. Alla sorters känslor som finns strömmar just nu igenom min kropp och jag vet knappt vad som händer. Sov gott jag är nog vaken ett antal timmar till..

PARKHÄNG

Idag har jag legat i sängen och segat hela dagen typ. Eller aa tills nu iallafall. Ska snart äta något. Ikväll är det parkhäng med massa goa människor i folkparken som gäller. Har inget batteri i min kamera så kommer tyvärr inte ta några bilder. Ha de gött!
en bild från borlänge
 

NÄR DU MÅR SKIT, ÄT EN GLASS OCH DANSA LOSS

Käkar glass och glor på mig själv i webbcamen samtidigt för att ha nåt att göra. haha hoppas ni har roligare än mig för jag har så jävla tråkigt. bye
 

NU SKA JAG TRÄFFA FINA VÄNNER


GREEN DAY TILL SVERIGE!!!!


LÅT MIG LEVA LÄNGE

 
Bloggade aldrig igår när jag kom hem som jag skrev att jag antagligen skulle göra. men så blir det ibland. När jag kom hem hade jag av någon konstig anledning inget internet så jag var social med min mor och min moster istället. Jag vaknade för ungeför 20 minuter sen av världens kick. Jag är så jävla glad, mår så jävla bra!! Läste även lollos blogg nyss och blev sjukt glad haha, längtar tills madde & lollo flyttar hit!!
 
en bild på mig & ruvejda från igår som jag tog från emelys blogg  
 

DET HÄR ÄR MIN TID

Träffade ruvejda och emely igår för första gången på en månad. Det blev så mycket på samma gång, mycket kramar, lite tårar och så himla mycket skratt. Jag och julia stannade med dom över natten och vi hade det mys. Nu är jag hemma och om en timma ungefär kommer mina kusiner från stockholm. Vid halv 6 igen ska jag träffa mina tjejer så ska vi äta på taccobar! Det ska bil trevligt. Har saknat dom så hilma mycket och nu är dom äntligen tillbaka. Har ingen aning om när jag kommer hem men uppdaterar säkert då eller något, ha de gött!
emely julia ruvejda och jag - över ett år gammal bild men jag gillar den!

SUMMER PARADISE

Kom hem för ett tag sedan var med julia när hon klippte sig. Om ett tag ska jag byta lite kläder och ge mig av till julia igen. Julia, clara och jag ska ju somsagt möta emely och ruvejda vid tågstationen då dom kommer hem från bosninen! Åh vad jag längtat efter dom. Bara 2 timmar kvar nu ungefär. Ha de bra!
Haha gammal bild . älskar er!

VI KUNDE ALDRIG RIKTIGT VA SOM DOM

Nu ska jag alldels strax dra mig ut. Imorgon väntar umgänge med julia & clara vi ska vänta på emely och ruvejda på tågstaionen. Har inte träffat dom på en månad nu. Det kommer bli fint, kram!
 
just nu
 
 

HUR HÅRT SLÅR ERA HJÄRTAN IKVÄLL?

Mitt hjärta slår snabbare än tusen. Jag insåg just att det bara är 16 dagar kvar till augustifamiljen. Daniel gilbert och alla dom andra.. JAG DÖR NU!
 

16 BAST I MITTEN UTAV STADEN

Tjo vänner! (haha vad fan?) Vaknade nyss så ligger fortfarande i sängen. Lyssnar på musik och har de chill. Senare idag ska jag träffa kelly vi ska även kanske träffa richard. Efter jag varit med dom drar jag hem till min pappa som jag inte träffat på över en och en halv månad nu. Sover där i natt och kommer hem imorgon igen. Tar inte med min dator dit så det här bli nog mitt enda inlägg idag. Ha en bra torsdag!
 

THIS IS WHY I SING

Sitter nu här och lyssnar på musik. Ska snart börja fixa mig lite. Senare nångång åker jag till ellinor! Var verkligen evigheter sen jag träffade henne så de ska bli kul. Vi kommer ha så himla mycket att prata om! Hoppas ni mår bra, det gör jag! XOXo
bild från i vintras

SOV GOTT MINA VÄNNER!

random bild

KÄR I EN FILM

Somsagt var jag och emma på bio förut och såg lol! Har ingenting att säga om den.. JAG ÄLSKAR DEN!!!!!  KAN MAN BLI HELT HOPPLÖST FÖRÄLSKAD I EN FILM HAR JAG JUST BLIVIT DET, LÄTT EN AV DE BÄSTA FILMER JAG NÅGONSIN SÄTT ÅÅÅH VILL BARA SE DEN IGEN!!

LOL!

Sitter hos emma nu. Varit här ett tag. Vi bestämde precis för att gå på bio ikväll så vi bokade precis det. Vi ska se LOL! haha lol.. tycker de är så kul att den heter så. Nu ska vi gå ut för emma vill visa deras fina körsbärsträd haha åh. Sen käkar jag här ikväll innan vi tar oss in till stan för att gå på bio. Ha de gött! 
 
tobbe jag & emma på peace and love! 

JAG KANSKE BORDE VARA LYCKLIG NU?

Drog hem från julia för nån timma sen. Fett rolig natt hade vi iallafall. Har aldrig skrattat så mycket åt ett juicepaket klockan halv 3 på natten. Käkade nyss iallafall och är nog hemma ett tag till, senare tar jag buss ut till åby och hem till emma Märker vad vi gör. Kram!
 
en bild på mig och emma från midsommaren då vi befann oss i borlänge!
 

NU STICKER JAG TILL JULIA

Pallar inte vara hemma drar till julia nu och stannar där över natten hejdå!

NOBODY KNOWS

Nu ska jag käka något och sedan gå ut och träffa kelly tror vi kanske ska träffa tom också. Uppdaterar senare, kram!
haha bild från 2010..

MR COOL

Kom precis efter att ha gått norrköping runt med kellan känns de som. Dock har vi bara gått halva typ men same shit det var jobbigt. Mc paus blev de dock men de var värt. Nu ska jag käka något och byta lite kläder innan jag drar ut igen för att gå på utebio med julia jacob och erik! Vet knappt vad det är för film, hoppas de är bra. Träffar säkert nån mer där man känner, brukar ju alltid vara så. Hoppas ni har en bra söndag, det har jag! XOXo
 
bild från i höstas, jag ruvejda & sergio
 

NU DRAR JAG UT I REGNET!


I DON'T CARE I LOVE IT!

Så känner jag idag. Jag skiter i allt och lever mitt fucking liv. Nu är det slut på att sitta inne flera dagar i rad bara för att jag inte mår fucking bra. Idag tänker jag gå ut, ska träffa kelly märker vart vi hamnar och vad vi gör. Ikväll är det utebio som gäller. IDAG SKA JAG HA SÅ JÄVLA ROLIGT, OCH IMORGON OCKSÅ, OCH DAGEN EFTER DET OCH RESTEN AV MITT JÄVLA LIV!! 
 
jag saknar ju er, kom hem nu!

ÅH DETTA ÄR FIN FINT

Träffade Kapten!
 
 
Träffade och pussade även Mattias från Den svenska björnstammen och var så jävla cp glad
Hälsade på ulrik en snabbis och självklart gjorde vi vår hälsning som vi alltid gör när vi ses ;)
 
 
 
 

DET ÄR MIG DOM KALLAR SMUTSER

Träffade aldrig david av olika anledningar. Det får bli någon annan dag. Har spenderat min tid genom att webbat med hannes ett tag nu. Ska äta om ett tag tror jag de ska bli så satans gott. Efter det ska jag se på film med min kära familj tror jag. Händer sällan men när jag ändå är hemma så varför inte. Tycker om dom även om jag inte visar det. Imorgon ska jag hinna med mycket känns det som. Jag ska hälsa på min pappa som jag inte träffat på en och en halv månad ungefär. Sedan ska jag umgås med fina kelly och senare på kvällen blir det utebio. Märker vilka som hänger med dit. Ha det bäst!
 
fina minnen

PARA PARA PARADISE

Vaknade precis. Sitter nu och lyssnar på musik. Ska snart ta något att äta för är hungrig. Senare idag ska jag till david märker vad vi gör då, inget som är bestämt. Bloggar senare, ha de gött! XOXO
 
en bild då vi vänta in håkan i norrköping april 2011
 

EN FREDAG MED MIG SJÄLV OCH MIN COLA


ÅH SÅ JÄVLA GLAAAAAAAAAAAAAAAAD

ALLTSÅ ÅÅÅH BLIR TOKIG, ÄR SÅ JÄVLA GLAD. LÄNGTAR SOM EN DÅRE TILL DEN 4 AUGUSTI, INGEN FATTAR INGEN INGEN INGEN!!! AUGUSTIFAMILJEN & LOVE ANTELL SKA SPELA PÅ SAMMA DAG PÅ SAMMA STÄLLE TILLSAMMANS HÄR I NORRKÖPING!!!!!!! ÅH SÅ JÄVLA BRA, DÖR. ÅÅÅÅH HAR DAMP NU!!!!

FREDAG DEN 13:ONDE

Bläää sitter här och ingen tjejkväll för mig ikväll. Får nöja mig med bra musik och glass hela dagen som jag gjort alla andra dar. Nej men ska duscha om ett tag och fräsha till mig lite. Men är nog hemma hela dagen för har ingen ork till annat. Idag är det fredag den 13 något kommer hända...
 
sjuuuuuk

SNYGG HÅKAN


-

Jag vill inte verka obstinat men jag älskar att hata den här fucking stan
 

JAG BEHÖVER EN KVÄLL JAG ALDRIG GLÖMMER

Jag behöver en kväll med mina kära tjejer, en kväll med mina idioter till vänner som jag älskar ändå. En kväll med skratt, hög musik dans,standard taccosen och ingen sömn, ta mig till dessa kvällar innan jag dör.
 
för dessa kvällar är bland de bästa jag vet
 
 

TACK FÖR ATT DU RÄDDAT MIG


FAN FAN FAN DET SKULLE VARIT DU

Ibland när man vill gråta så går inte det av någon anledning, Jag har just kommit på att när jag är i den situationen då ska jag sätta på titanicför aldrig aldrig gråter jag så mycket som jag gör när jag ser den filmen...

KEBABTIME!

Åh min mamma ringde precis och sa "vill du ha kebab?" svarat var självklart och nu är hon påväg hem så snart får jag mitt livs kärlek i mig ännu en gång. <33333333 (fan vad det kunde misstolkas men ni fatta vad jag mena)

JAG VAR BARA INTE GJORD FÖR DESSA DAR

feufheiuhgfiuwhji iojfriohgu ro jweasfwergu9iewhoas

EN SÅNG OM ATT VÄXA UPP

Lyssnar på Håkan live och dör. Nu har jag packat upp ännu lite till i mitt nya hem. Jag trivs och mitt rum börjar bli fint. Håkan lite här och där, lite överallt. Över sängen, på garderoben och i stereon. Men mer ska det bli.
 
Dålig bild men min vägg just nu iallafall
 

WHY DON'T YOU KILL ME WITH YOUR LOVE?

Vaknade nyss. Är hungrig och väntar på att mamma ska laga klart makaroner och falukorv hehe. Idag skulle jag egentligen träffat kelly men vet ej hur det blir med det. Har typ ingen ork till att gå ut eftersom jag fortfarande är så himla förkyld och mormor och morfar ska tydligen komma på besök. Imorgon är det även tjejkväll hemma hos rebecca som jag inte vill missa. Så behöver kanske kurera mig till den. Hoppas ni har det fint! XOXO
 
bild från förra tjejkvällen!

WHAT ABOUT NOW

Nu är jag hemma. Första dagen jag var ute i staden och umgicks med vänner på väldigt väldigt länge. Var somsagt med Julia Alex Kelly & Evelina Sedan drog nästan alla och jag och kelly var med Dorian och Jafhet. Saknat dom som satan! Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Ha de gött!!
 
Jafhet och Dorre blev arga när kameran kom fram.. och ja vi sitter i nån jävla sandhög mitt i stan...
 

JAG ÄR GLAD JAG ÄR GLAD JAG ÄR GLAD

eller var arg från början bestämde mig för att gå ut och nu har jag hittat vänner. Nu ska jag äta och sen fixa mig sedan ska jag träffa Kelly, Evelina, Julia & Alex! Vi ska sitta i vasaparken och aa, prata, skratta och ha de bra. Nu ska jag ha de så jäkla gött!!  (om jag blir sjukare av detta dör jag)
random bild
 
 

400 SLAG

Håller på att kolla tågresor till stockholm och göteborg. Ska först till stockholm med julia jacob och erik kanske. Sen ska jag och emely till gbg. Åh vad kul det ska bli. Lyssnar nu på kent och dom är för jävla bra. Iallfall ville bara skriva de , ha de gött!
 
en bild från gbg förra sommar'n

INGA PROBLEM

Lyssnar på snook och saknar dom. Visst oskar linnros och daniel adams ray är också bra, men tycker ändå dom två kan ta och bli snook igen. Dock klassar oskar ut daniel i min värd med deras solokarriärer men jaja skit i de. Idag mår jag ännu bättre, wiiiie. Jag är så himla glad. För snart snart snart, alleldes snart om bara två dagar eller så KAN JAG GÅ UT IGEN!!!!! åååh är så glad min sommar ska nu bli den bästa!!!
 
ful bild från förra sommaren då vi chilla me swingfly!!

FRÅN OCH MED DU

Japp lyssnar just nu på den låten och mår bra även fast jag är sjuk. Vet inte ens vad jag hade tänkt att skriva. Om några dagar kan jag gå ut igen och därför är jag så jävla glad. Suttit inne i 10 dagar nu. Snart säger jag hejdå till mitt sjuka liv och börjar leva igen. Ha de bääääääst
 
jag & karl i vintras, bara för att jag saknar honom så jädrans mycket!

DU VET VI VÄNTAR PÅ INGENTING

Lyssnar på Kristian Anttila och snyter mig typ. Är mycket piggare idag och hostar inte lika mycket så är på bättringsvägen. Hoppas jag är frisk till fredag då jag isåfall ska träffa kelly som var alldeles för längesen jag träffade nu! Resten av dagen kommer nog spenderas framför datorn så är ni också där får ni mer än gärna vara sociala. Nu ska jag fortsätta lyssna på musik och drömma mig bort till nåt annat än det här. XOXo
Åh vill ha töjning igen & större än vad jag hade.. dock är den på bilden inte den största jag hade men hade fortfarande inget stort som jag dock ville.
 

02.34 NATTEN TILL TISDAGEN DEN 10 JULI

gnmjrknjskgnrrrksrg jag hatar mitt liv hejdå

GÖR POJKVÄNNEN SLUT - ÄT EN GLASS

Känns som att jag aldrig ska bli frisk men det ska jag. Innan sommaren är slut ska jag ha gjort så himla mycket. I augusti ska jag se Den svenska björnstammen och Kapten röd som kommer till norpan! I augusti ska jag även se augustifamiljen som jag verkligen inte kan fatta. Daniel gilbert och alla dom andra fina människorna.. Åh gud dör. Jag och julia ska till grönan och jag och emely ska till käraste gbg i några dagar. Jag ska åka karuseller lyssna på håkan och må bra. Ha roligt älska livet och äta sockervadd. Jag ska med fina vänner på keep it loud i linköping. Där ska vi se norlie &kkv bland annat. Åh vilken musiksommar. Vill även se kent & melissa horn som kommer hit men det kostar satans mycket pengar och jag är pank. 
 
en bild från en natt då man inte visste nånting, man hade roligt och hade slutat tänka den tiden. Åh låt mig bli frisk och vara med på alla dessa kvällar igen.
 

GE MIG HÖST

Jag är fan cp men jag längtar så himla mycket till hösten. Längtar till att varje dag sätta på sig olika strumpbyxor under shortsen istället för att gå med bara ben. Längtar till att få börja använda min jeansjacka som jag på något sätt är kär i. När den helt plötsligt blir kallt om händerna för att man varit ute lite för länge. När trottarerna är täckta av löv, så mycket löv så att man som ett litet barn inte kan låta bli att hoppa i dom små högarna. Ville bara säga det, njut av sommaren ni.
haha fail bild för jag inte syns på emma och mig i höstas

FÖR VI LEVER BARA EN GÅNG

I mitt liv händer inte ett skit. Haha skrattar åt mig själv för blir aldrig frisk. Varit sjuk i en vecka nu. Under veckan har jag sovit, sovit, sovit och sovit igen. Fast det har jag ju inte alls eftersom jag inte ens kan sova pga min jävla hosta. Så lyssnar på musik och sjunger mig ännu mer hes. Dricker mediciner och väntar på bättre tider. Lyckat såhär i juli några veckor innan gymnasiet. Hoppas ni mår bra iallafall!
 
Saknar er mina fina, hoppas ni har det bäst i bosnien!

SNÖFLINGOR I APRIL

IGÅR LÄSTE JAG DETTA OCH BLEV SÅ GLAD SÅ JAG INTE VISSTE VAD JAG SKULLE TA MIG TILL, KAN FORTFARANDE INTE FÖRSTÅ NÅGONTING. NYTT ALBUM I VINTER, NY TURNE, OCH KANSKE ULLEVI!!
ÅÅÅH JAG BEHÖVDE DETTA NU!
 
 
 

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG

Ska beställa denna affishen inom kort!
 

JAG SLÄNGDE BORT NÅN SLAGS VÄN

Fortfarande sjuk och det är förjävligt. Ingenting blir bättre trots att dagarna går och jag vilar, tar mediciner.. mamma sa nyss att jag kanske ha fått lunginflamation och om det är så vet jag inte vad jag gör. Denna sommaren skulle bli den bästa, jag är sjuk på dom varmaste dagarna i juli. Jag börjar skolan sjukt mycket tidigare än alla andra och mitt lov är snart över. ÅÅh snälla plocka upp mig och ta mig långt härifrån.

UPPSNÄRJD I DET BLÅ

Simon är bäst!

PEACE AND FUCKING LOVE FILM!

Kolla in denna film. En film från peace and love som en kille jag träffade under skrillex har gjort. Jag är med i den litegrann också så tycker ni ska kolla in den ;). Riktigt cool!
 
 

SJUK SJUK SJUK

Sitter här och försöker kurera mig. Är sjukare än vad jag varit någonsin. Hostar, nyser, snorar, spyr, feber, äter ingenting, ont i hela kroppen. Hoppas ni mår bra iallafall, kram!
 
 

SOV GOTT


MEDIAGYMNASIET LINKÖPING

Antagen till mediagymnasiet i linköping och är faktiskt sjukt glad för det. Är reserv på film&musik men vet ärligt inte om jag vill tacka ja om jag kommer in. Har tänkt funderarade och känt och allt jag vill just nu är att bara börja om allting. Och det är vad jag får göra nu också. Ny stad, ny skola, nya människor, nya rutiner, nytt liv. Jag mår bra XOXO
 

HEMMA FRÅN PEACE AND LOVE


RSS 2.0