PEACE AND LOVE

Nu har vi flyttat till lägenheten i stan. Fixat våra peace and love armband och käka nyss nudlar. Nudlar, makaroner och köttbullar kommer typ vara våran mat i en vecka haha. Nu sitter vi här och taggar med hög musik. Kommer nog inte blogga nåt mer än det jag gör nu. Hoppas ni har det bra, mitt liv äger för tillfället hehe. PUSS!
 
peace and love armband!
 

FÖRSTA VÄSKAN KLAR

packat klart första väskan nu. Tog en liten "paus" från allt städande och packande. Ska snart äta och sen fortsätter jag med det jag håller på med. Nu stänger jag av datorn för den ska jag sedan packa ner. Vi märker somsagt när vi hörs, hejdåå!
 
första väskan!

FLAKHITS

Nu sitter jag hemma och lyssnar på musik. Är så jävla  taggad. Ikväll åker jag till emma och sover där. Imorgon åker vi till borlänge där ska vi bada, sola, shoppa, skratta och bara umgås. På tisdag till lördag ska vi och omer och väldigt många andra människor vi kommer träffa där gå på peace and love! Det kommer bli så jävla roligt,vi ska bland annat se skrillex, kent ,hoffmaestro & nero Jag kommer hem igen den 2 juli och då har jag även flyttat in till stan igen med min familj. vet ej hur det blir med bloggningen, jag ska försöka ta med min dator av olika skäl men vet ej om jag kommer ha internet. Så ni får märka om jag uppdaterar eller inte. Om vi inte hörs får ni ha det så jävla braaaa!!! Må bra och njut av sommarlovet, XOXO
 
en suddig bild från peace and love förra året!

CHILL KVÄLL

Pratade nyss med emely och ruvejda vi bestämde för att ha en "hejdå kväll" Hade först tänkt att ha den dagen imorgon men blev bättre ikväll. Detta gör vi för på torsdag åker jag till borlänge och kommer hem den 2 juli, när jag då kommer hem har dom åkt till bosninen och kommer hem i slutet av juli. Så vi kommer inte träffas på väldigt länge. Så ikväll ska vi träffas hos min pappa. Han är bortrest för tillfället så vi har huset för oss själva. Där ska vi lyssna på musik, sjunga , skratta och prata om saker som bara vi kan. Åh vad jag tycker om dom och kommer sakna dom, ni är bäst glöm aldrig det!
haha fyy vilken gammal bild på oss!!



NU BRINNER DIN TAVLA

Tjo, tråkig dag. Har inte gjort nånting och vad jag vet nu så kommer ingenting att hända heller. Ska börja packa snart både till borlänge och flytten! Må bra! XOXo

NATTBLOGGAR

Borde egentligen sova nu för ska upp tidigt och göra en sak. Men men är inte trött. Väntar på att jag ska bli trött med bra musik i öronen och några sociala människor på facebook. Sov gott fina ni!

LET'S GO

Vaknade för en liten stund sedan. Nu ska jag käka något och sen fixa till mig lite. Efter det drar jag till folkparken och träffar emma och rebecca. Ha en bra måndag! XOXO

jag och emma för över ett år sedan haha

ATT DRUKNA ÄR INTE SÅ ILLA


MORE THEN LETTERS

Jag kan inte sjunga,
men när jag sjunger för dig
tycker du om det ändå.

DANCE WITH SOMEBODY

Nu är jag hemma var med kelly david och linus vi gick omkring lite och sen såg vi på film hemma hos david. Nu lyssnar jag på musik och är så himla tagg. Åker till borlänge på torsdag och där ska vi ha det så jävla kul. Hoppas ni mår bra, kram!


NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT Xd

hAHA kelly jaow här. ne skoja men vi ska snart till david och träffa honom o linus där ska vi ha roligt. Olivia orkar inte skriva så jag tog över :P nu ringer sebbe så måste dra ciao


MINNEN AV APRILHIMLEN

Vaknade nyss med emely . Vi kom nog hem innan 2 eller något i natt. Ikväll ska jag se labyrint med fina vänner. Dom kommer till norrköping och ska ha en spelning så hoppas det blir kul! Ha en bra lördag XOXO


NU DRAR VI!


INSÅG NU ATT JAG FAKTISKT HAR SOMMARLOV..

JAG ÄR SÅ EXTREMT GLAD NU!!!! SLUTADE I ONSDAGS MEN DET VAR NU JAG FÖRSTOD VAD SOM EGENTLIGEN HÄNT!!

okej nej förlåt mig. NU lyssnar jag på musik och är en aning överglad. Runt klockan 16 ska jag träffa rebecca i stan och sedan drar vi hem till mig. Vi ska käka och fixa oss och så. Ikväll är det fest! Ha en bra fredag, kram!


JAG SER DIG


FÖRSTA SOMMARLOVSKVÄLLEN!



@ RUVEJDAS PLACE

Sitter hemma hos ruvejda nu och vi ska sova snart. Kom nyss hem från en rolig kväll. Hade skolavslutning med många skratt och tårar. Efter det var det pizza käk och sedan vidare till folkparken. Nu är vi jättetrötta och ska sova. Jag fryser och har ont i fötterna. Hoppas ni mår bra kram!

haha jag just nu hos ruvan :P



SKOLAVSLUTNING

Har precis käkat lunch med min mamma och min storebror. Var i skolan förut från halv 10 till 11 ungefär. Vi åt godis och glass, lyssnade när rektorn pratade och grät lite. Ikväll är det avslutning och jag kan verkligen inte förstå att jag ska sluta grundskolan. Kameran hänger såklart med. Vet inte var jag tar vägen efter avslutningen men det märks. Kommer gråta som en gris och jag vet inte vad. Har längtat efter denna dagen i flera år nu och nu är jag äntligen här. Åh kan verkligen inte beskriva med ord hur det känns inom mig. Det är så jävla bra men det gör samtidigt så ont. Hoppas ni har en fin onsdag det ska jag ha, en fin onsdag med så himla mycket känslor.

MC HÄNG


NU KAN DU FÅ MIG SÅ LÄTT

Duschade nyss och nu sitter jag här. Idag är jag ledig och senare ska jag träffa emma får se om vi träffar omer också. Imorgon slutar jag grundskolan och jag kan inte förstå att det är sant.

jag & emma

SVERIGE - UKRAINA

Sitter och kollar fotbolls em, sverige - ukraina på svt play med marcus, emil & alexander i skype. Imorgon är jag ledig då ska jag träffa emma får se vad vi hittar på. vet egentligen inte vad jag ska skriva ville uppdatera lite bara, hoppas ni mår bra kram!!

bild från peace and love förra året!

NERO TILL PEACE AND LOVE!!


TACK MORMOR!


PRAY

Lyssnar på musik och taggar sommarlovet som börjar redan på onsdag! Förut var jag med ruvejda hampus guss arvid och sebbe det var kul! Imorgon börjar jag klockan nio då ska vi vara i folkparken hela dagen och ha vollyboll turnering bland annat. På tisdag är jag ledig och på onsdag slutar jag grundskolan!!

min fina klass!


THE MAN WHO CAN'T BE MOVED

Ska alledels strax börja fixa mig. Sedan åker jag med min familj ut till landet där vi ska fira min mamma med lite annat folk. Vi ska äta och skratta. Sover även över där så uppdaterar er imorgon igen, ha det gött!

GRATTIS MAMMA!

Idag fyller min mamma år. Hon som jag lever med varje dag, hon som stöttat mig när jag mått som sämst och sätt mig i mina lyckligaste stunder. Hon som har gjort mig till den jag är idag. Jag älskar dig mamma och vet inte vad jag skulle göra utan dig. ♥


!!!

Finns ingen låt som kan få mig att bli så taggad som denna!!



NÅGRA BILDER FRÅN IGÅR


2 STEG FRÅN PARADISE

Nu har jag sagt hejdå till min far som åker till thailand imorgon, han kommer hem om ca en månad igen. Jag lyssnar på håkan och mår super. Ska snart äta god mat med min mamma och sedan drar jag mig in mot folkparken för att umgås med härliga vänner. Solen skiner och jag har snart sommarlov, jag mår bra!

just nu


JAG ÄR EN VAMPYR JAG SUGER O SPYR

Klockan är snart halv ett och jag kom hem från skolan för en timma sen ungefär. Slutade lite innan elva efter vi varit och käkat glass med klassen. Nu ska jag bara chilla. Senare följer jag med familj och hanldar, för första gången på år!! ska sedan hämta grejer hos pappa eftersom jag bor hos mamma nu igen. Ikväll är det häng i folkparken med massa härliga människor. Kameran följer med mig även dit! Ha en bra fredag, kram!


NATIONALDAGEN

Idag är det sveriges nationaldag, vet egentligen inte vad det innebär skönt att vara ledig iallafall. Nu ska jag plugga engelska, det sista jag har kvar i skolan. Sommarlov om exakt en vecka, så jävla skönt! Efter det drar jag in till stan och träffar några vänner. Ikväll åker jag till pappa men tar inte med datorn för är hemma på fredag igen så nästa bloggning blir antagligen då. Hoppas ni mår bra!


KÖPENHAMN I BILDER!





bilder från paypaya.blogg.se



bilder från www.jetaaaime.blogg.se


DET ÄR SÅ JAG SÄGER DET


DET DOM ALDRIG NÄMNER

Är hemma från klassresan nu. Har massvis utav bilder men orkar verkligen inte ladda upp dom nu så gör det antagligen imorgon. Lyssnar på håkan nu och är väldigt trött. Jag har haft så jävla kul och insåg hur mycket jag verkligen kommer sakna min klass när vi slutat nian. Imorgon är det exakt en vecka kvar i skolan och ja det känns både bra och dåligt. Dock är det ingen skola imorgon eftersom det är nationaldagen. Hoppas ni mår fint, kram!


KÖPENHAMN!

Nu är jag hos ruvejda vi ska snart sova. Imorgon bitti drar vi till Köpenhamn med klassen! Är hemma på tisdag kväll igen så blir ingen uppdatering förens då. Jag ska ha så jävla kul, ha det bääääst!!

just nu



SAY HELL YEAH

kom precis ut från duschen. Ska börja packa snart, är så himla taggad! Jag bara älskar livet och hoppas att du också gör det!

just nu


THIS IS LOVE

Nu ska jag hoppa in i duschen. Varit hemma och segat hela dagen. Sedan ska jag packa och käka. Umgås lite med min familj. Runt 21 nångång drar jag till en spelning och efter den drar jag och ruvejda hem till henne. Imorgon ska vi upp tidigt för att ta tåget till ett annat land... mer om det får ni veta sen! ;)


KENT MARATON


NO TIME FOR US

Kom precis hem från lukas där var även ruvejda hampus och sebbe vi kollade på film. Innan det var vi ute då var även macke med. Imorgon är det lördag, jag ska sova så himla länge och bara ta det lugnt. På söndag ska jag upp tidigt igen varför får ni reda på imorgon! Hoppas ni mår bra, kram! (glömde tyvärr kameran så blev inga bilder från kvällen)


SOME DIE YOUNG

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Jag hade seminarium i samhällskunskap och har fått betyg i matte! Känner mig duktig! Nu sitter jag och lyssnar på hög musik, sjunger en hel del också. Kvällen kommer nog spenderas med ruvejda vi kanske träffar någon/några de märker vi. Ha en bra fredag!



RSS 2.0