GODNATT!


IMPOSSIBLE

Sitter hemma hos jacob med honom och julia just nu. Lyssnar på bra musik och gör i stort sätt ingenting men det funkar det också ibland. Imorgon är det fredag igen, woohoo, ville bara uppdatera lite imorgon kommer förmodligen min håkan tröja också! Hoppas ni mår bra, kram!!



BOKAR TÅGBILJETT


ERIK EMANON


HAR ALLTID VARIT SÄKER

Lyssnar på musik och käka nyss. Var skitseg i skolan idag men så är det ibland. Var även hos tandläkaren förut, det gick bra trots min tandläkarskräck. Ikväll måste jag plugga, imorgon har jag prov, seminarium och saker som ska redovisas, jobbig skoldag imorgon med andra ord. Får se om jag hittar på något också eller om jag stannar hemma, uppdaterar senare kram!



JAG SVÄR

Kommer nog inte ha någon dator förens på tisdag så ni vet. Ska till pappa och orkar inte ta med datorn dit är tillbaka hos mamma på tisdag alltså. Men kameran hänger med så kanske blir nog bilder iallafall. kram!


SÖDERKÖPING



STAN MED BÄSTIS

Var på stan förut med emma vi åt glass och köpte bikini!


800 GRADER

Vaknade nyss och jag räknade nyss mina myggbett. Haha hittade 26 stycken och sommaren har bara börjat, hur ska detta gå..? Ska snart äta frukost och sen fixa mig litegrann. Jag ska möta upp emma så ska vi gå på stan lite snabbt. Ska köpa lite saker. Sedan åker jag till söderköping med min familj, och mina morföräldrar. Det är ju trotsallt mors dag idag. Så där ska vi äta ute och bara chilla. Kameran hänger med idag också så lägger in bilder från dagen senare, Ha en bra dag!


ALL I EVER WANTED

Nu har sverige vunnit eurovision, alla är typ överlyckliga haha förstår inte grejen. Känner mig så himla äcklig så ska faktiskt gå och duscha lite snabbt sedan går jag och lägger mig innan jag däckar. Puss

haha just nu


DÄR JAG HÄNGER MIN HATT

Kom hem för ett tag sedan. Igårkväll var det fest. Det var kul, hängde med en del underbara vänner och en hel del nya trevliga människor. Nu sitter jag här och är ganska trött så lägger mig nog ganska tidigt. Hoppas ni mår bra, blev tyvärr inga bilder men från och med imorgon ska jag börja ta med mig kameran! Idag vaknade jag hos chrizz med honom emely ruvejda och andre. Idag såg jag föresten mig själv på en bioduk på cnema. Det var awesome! Hoppas ni mår bra, kram! 



BREAKING LOVE

Klockan är lite efter halv tio och jag kom hem för en stund sen. Denna dagen var mycket bättre än gårdagen och jag älskar livet. Imorgon är det fredag, fest på kvällen i folkparken om allt blir som planerat. Det är 20 dagar kvar tills jag slutar grundskolan och har så himla mycket bra saker framför mig. Åh vad bra jag mår idag, just nu. Hoppas ni mår minst lika bra finisar. Nu ska jag hoppa in i duschen, kram!



vet att du inte läser min blogg men ändå... lucas du äger!

PÅ ANDRA SIDAN JORDEN ELLER NÅT

Nu ska jag sova. Är trött och orkar inte vara vaken mer. Hade föresten prov idag i skolan som gick åt helvete, imorgon är det en ny dag och den ska vara bättre.

JUST DET

Har hittat min kamera sladd så kommer snart kunna använda min kamera igen! Måste bara ladda den en väldans massa timmar, sen kommer jag ta med den så ofta jag kan till olika ställen. Ville bara säga det, puss!

gammal bild

BILDER FRÅN 9ORNAS AVSLUTNINGSMIDDAG!

Bilderna är tagna från emelys blogg!


OM DU VILL HA MIG, TA MIG

Har inte användt min dator på ett tag därför jag inte bloggat. Skolan rullar på och är snart slut. Jag har umgåts med fina vänner och haft så jävla roligt. Finns även lite dåliga saker som hänt som gjort att mitt humör inte alltid varit på topp tyvärr men that's life! Hoppas ni mår fint, kram!



världens finaste vän, vad vore jag utan dig egentligen?
ingenting

DRICK DEN

Har precis käkat och ska nu gå och möta upp kelly vi ska som vanligt på söndagar kollar parkour träning ska kanske även vara med lite grann haha märker vart vi tar vägen efteråt bloggar mer ikväll. Kram!


SKA BESTÄLLA DENNA INOM KORT


18 KARAT GOLD

Kom hem precis. Haft det super roligt med min fina vän emely och nu är jag trött så lägger mig nog ganska snart. Imorgon ska jag kolla på mina kompisars parkour träning, vara med kelly och sådant som är en standard på söndagar. Ha det fint!


DET LILLA LIVET

Ska byta kläder lite snabbt och dra mig ifrån datorn för att sedan vandra in till stan där jag ska möta upp emely därifrån tar vi sedan spårvagnen hem till min mor. När vi väl befinner oss där tror jag vi ska se på film, skratta, lyssna på musik och prata om allt mellan himmel och jord. Hoppas ni mår bra och har en fin lördag, kram!

en bild på emely och mig nångång detta år ..

NATTEN VAR UNG OCH JAG VAR REDAN DUM

Bloggade ingenting igår - förlåt! Hade fullt upp hela dagen igår så hann tyvärr inte med detta. Var i vasaparken, lindö, ektorp allt där i mellan och inväntade även ett tåg. I lindö var jag med kelly nicole jennifer tobbe anton och jocke i ektorp käka jag och kelly pizza. Träffade sedan några andra och avslutade kvällen på tågstationen med oskar nu sitter jag här en lördag i maj när solen skiner och varenda gren blåser. Har ingenting att göra för att inget blev som det skulle. Märker var dagen leder mig.


JAG ÄR INTE BLIND FÖR ATT JAG INGET SER


SOMLIGA GÅR MED TRASIGA SKOR

Kelly och jag träffade joesph förut istället för dom andra, blev lite ändringar. Nu ska vi typ sova för båda är jättetrötta. Imorgon ska vi nog vara med david och anton sedan är det också fredag vilket innebär att jag åker till min far. Hoppas ni mår bra, det gör vi!

någon bild bara


DANSA PAUSA!

Nu sitter jag hemma och käka nyss pizza. Om en stund kommer kelly hit hon sover även här i natt. Tror vi ska träffa david och teodor!

Igår hade alla 9or avslutningsmiddag/bal. Vi var ca 130 elever, åt god mat och dansade loss. Jag hade skitkul och hoppas alla andra hade det också. Vi drog därifrån vid 11 var ute ett tag sedan drog jag, emely, clara, alex, andre, calle & henke hem till henke. Vaknade upp hos clara förut och ja nu sitter jag här..

bilder från kvällen kommer när jag har dom!


INNAN 2012 ÄR ÖVER!


HÅKAN LIVE PÅ WAY OUT WEST

Hade beställt denna som kom i brevlådan idag!


KONSTIGT ATT DET ALDRIG KÄNNS

Sitter och lyssnar på den svenska björnstammen och ska alldeles strax ta mig något att äta. Hoppar nog in i duschen efter det och är bara hemma ikväll. Hoppas ni mår bra!

random bild på mig från förra året haha..

RSS 2.0