SO SICK OF LOVE SONGS

Klockan står på 23.23. jag ska stänga av min dator nu och gå och äta något. Sedan går jag nog och lägger mig, lägger mig för att tänka. Sova gör jag efter det om jag nu har tid för det.

I HELA MITT LIV

Nu sitter jag hemma kom precis hem från clara Igår var det kulturnatten först var jag med ruvejda sedan skulle hon dansa så då mötte jag upp emely & clara så kolla vi på det. Senare kolla vi på season's over & skitarg efter det träffade vi några människor osv. Vandrade hem till clara nångång och sov där. Idag har vi bara sovit, lagat mat och sett på film. Skön söndag, hoppas ni haft en bra helg!

KULTURNATTEN

Idag/ikväll/i natt är det kulturnatten. Kommer antagligen befinna mig lite överallt tar kanske med kameran men lovar ingenting. Här är några bilder från förra året
 

FAMILJEN

 
FAMILJEN KOMMER TILL NORRKÖPING!! NU BLEV JAG SÅ J*VLA GLAAAD

OH FUCK

Fick precis reda på en sak och nu har jag världens ångest, hur ska jag någonsin kunna välja mellan dessa saker. oooooh snälla gör det lätt för mig sverige. (ingen fattar säkert jag vet men var tvungen att skriva detta)

I'M FALLIN IN LOVE WITH MY FAVORITE SONG

BLEV SÅ JÄVLA GLAD SÅ JAG SATT SERIÖST OCH GRÄT NYSS
 

SUUUUUGER

Suger på att blogga jag vet men vet aldrig vad jag ska skriva så är inte så pepp på det. Idag i skolan iallafall var det en dag så alla skulle ha på sig mjukisbyxor, onepece osv. Så alla gick omkring hela dagen o var så gosiga. skoldagen kändes rätt lång men hunnit med en hel del. Jag har bland annat, varit i en grupp o rappat för klassen, ätit choklad, legat på golvet och skrattat ihjäl mig, sjungit, gjort ett engelska test, sett på film och gråtit, tappat bort min penna & så himla mycket annat. Jag älskar fmg så jääävla mycket!
 
 

KLUBBLAND

tycker inte om denna bild men hittade ingen bra. såfort jag har pengar ska jag ta två hål i örat som på bilden där uppe brevid varann dock inte såna örhängen men aa ni fattar ville bara säga de
 

FÖR JAG VILL VETA OM KÄRLEK FINNS

 

-

1 november 1991 - 23 september 2012
Vila i frid Nicklas 
 

PALLAR INTE

Vill bara säga att det händer mycket i mitt liv just nu och jag pallar faktiskt inte blogga kommer nog inte göra de på ett tag så ni vet, bye 

 
 

SISTA UTEKVÄLLEN

Folkparken står på schemat, solen skiner det är höst. Tror att detta blir sista utekvällen så ska ta vara på den. Fina vänner och gott att dricka. Kameran ska hänga med och ska dessutom försöka hinna med att använda den också vilket inte brukar fungera så himla bra. Allt är bra och hoppas de är det med er också! Ha en fin kväll.
 
emma & jag i somras, trots att jag älskar hösten och vintern så kan jag inte låta bli att längta till sommaren lite

HOS REBECCA

Är hos rebecca där jag sov i natt. Vi käka nyss frulle och nu lyssnar vi på musik och sjunger typ. Vid 12 typ tar vi bussen in till stan och ska fixa några saker sedan går jag hem till mig. Ikväll hoppas vi på fest, ha en bra lördag! 
 

DE VET DU

Lyssnar på musik och ska käka snart. Efter det ska jag packa lite och byta kläder. Tar sedan bussen hem till rebecca där jag sover i natt. hatar att jag inte har en mobil med musik nu när det tar ungefär en timma att komma hem till henne. men aja jag överlever väl. Nu har jag lite bråttom,bloggar kanske hemma hos henne sen, ciao!
 
 

NÄR TIDEN ÄR RÄTT

 

BIG BIG BANG

Idag efter skolan var jag med sofia vi var på stan osv. Nu sitter jag här och lyssnar på musik som alla andra kvällar. Imorgon är det onsdag och jag slutar klockan 12, sköööönt. ha de braaaaa
 
just nu
 


STILL COUNTING

Emma gick precis. Idag har vi varit med omer, sebbe, macke, guss, chris & elias. Skolan idag var så jävla seg. Var så jävla trött och dog typ. Hoppas skoldagen imorgon blir bättre. Nu ska jag ringa emely ha de gött!! 
 

DEN NIONDE SEPTEMBER 2012

Nu är det söndag men en väldigt speciell söndag för mig. Idag ska jag inte vara med någon kompis, idag ska jag inte göra några läxor. Idag ska jag inte sova bort dagen eller göra dumma saker. För idag ska jag lyssna på håkan och må bra och dåligt på samma gång. Idag är det exakt ett år sedan jag såg honom sist. Tiden går så jävla fort samtidigt som det var evigheter sen. Jag minns allting som om det vore igår. Hur vi satt och frös i väntan, alla dessa timmar. Hur man blev så jävla överlycklig när man insåg att det bara var 4 timmar kvar. Hur mycket man grät när han sjöng " om du vill ha mig, nu kan du få mig så lätt" och hur man brast ut ännu mer när han sa "jag vet inte när vi ses igen" hur jag sjöng mig hes till mina favoritlåtar. Och hur man glömde bort världen, att allt som fanns var bara han just då. Hur hela stockholm brann även fast det varken är hans eller min stad. Det gör ont här utan dig, och jag har aldrig längtat så mycket till dig som jag gör just nu. Håkan, jag vore ingenting utan dig. Ingenting.
 
bilder från den nionde september tvåtusen elva
 




 

KROSSADE DRÖMMAR

Nu ska jag fixa mig lite och sen gå ut och möta emely vi ska senare vidare till julia som jag skrev förut och fira henne med lite annat folk. Ville bara skriva lite, byeee! 
 
hitta en gammal bild och insåg just nu hur tok kär jag är i denna klänning

 

MY LIFE IS A PARTY

galet nöjd med kvällen/natten. Efter festen sov jag clara emely & ruvejda hos joel med hans kompis. Vandrade hem förut och nu har jag duschat osv. Ska snart packa mina grejer och byta om osv. Sen åker jag till min pappa och är där ett tag innan jag drar hem till julia för att fira henne med fina vänner! Ha en fortsatt bra helg!
 
gammal ful bild på mig och juliaa


FREDAG!!

 
Japp nu är det fredag och livet äger så jääävla hårt. Hade teater i skolan första timmen sen hade vi rast i en halvtimme innan vi skulle gå till svenskan men då visade det sig att vi inte hade någon svenska så då var rasten fram till klockan 13.15 då vi hade idrott, men jag fick gå hem så hade typ bara en lektion idag. Solen skiner och det är typ varmt ute, jag har världens bästa kompisar och ikväll är det fest!! ha en bra fredag, kram!
 
random bild


VINTERNOLL2

Orkar egentligen inte blogga suger på det för tillfället. Ville bara tala om ännu en gång att jag älskar min skola och mina vänner så otroligt mycket.Slog rekord i att vara i skolan länge idag. Klockan 18 ungefär blev vi utslängda och då stanna vi utanför. Vandrade sedan hem 20.30.. det är svårt ibland att ta farväl av vännerna även fast vi syns imorgon igen i samma byggnad på exakt samma plats. Men men så är det och jag tycker om dom.
 

ONSDAG/TORSDAG 00.37 SÄGER JAG GODNATT

 

OM DU BARA VILL

Skrattig skoldag. Tummen upp på det, jag har världens bästa klass. Efter skolan gick jag med emely och växlade pengar sedan var vi på vaxkupan en stund. Efter det mötte jag upp ruvejda  och kolla när hon dansa lite. Nu sitter jag här och ska äta snart. Efter det ska jag plugga engelska och sen sitta här resten av kvällen antar jag. Ha de gött!
 
jag och ruvejda i vintras
 

 

SKISSER FÖR SOMMAREN

Klockan börjar närma sig tolvslaget och jag blev precis klar med samhällsuppgiften som är tills imorgon. Skoldagen var ganska seg men rolig. Efter skolan var jag med emma och samuel vi fikade och pratade om allt. Kom hem typ 10 så därför blev allt sent. Imorgon är en ny dag jag ser framemot och hoppas ni med gör det. Sov gott!
 

COMING BACK DOWN

 
Lyssnar på thomas stenström och är glad glad glad. Han gillade mitt inlägg i hans logg och det gjorde hela denna söndag. Nu ska jag hoppa in i duschen efter käka god mat med min fina familj och sedan plugga matematiken som är tills imorgon. Hoppas ni mår bra! XOXO
 


FÖR JAG VET ATT DOM VET

Thomas stenström och tumblr är mina nya droger. Jag trivs. Om en timma ungefär ska jag träffa emely ska prata lite osv. Hon har varit sjuk och missat skolan litegrann.  När jag kollar ut genom mitt fönster nu ser jag bara höst höst höst. Jag älskar det. Strumpbyxor och min jeansjacka har blivit min standard. Mitt rum är också snart klart och allt är så bra. Kram! 

SPRINGER OM ER

Har nu bestämt mig för att spara pengar till en iphone. Min mobil fuckar ur och kan inte ens lyssna på musik. Ska byta kläder oså snart. Ska möta upp kelly så ska vi powerwalka runt strömmen. Ha en fin lördag! (har även skaffat tumblr, kolla gärna in och följ om du har lust http://domsomforsvann.tumblr.com/ )

SIMPLE SONG

Vaknade precis och av någon konstig anledning är jag riktigt pigg. Får se vad som händer idag ska höra av mig till en hel del människor osv. För har saker som är halvt planerade så  vet ej om det blir av eller inte. Hoppas på något iallafall. Bion igår var jättebra! Ha en bra lördag!
 
saknar dig håkan

 

RSS 2.0