HALL OF FAME

Gick upp för en liten stund sedan. Ska snart äta och sen fixa mig lite. Efter det tar jag bussen hem till ellinor
välidgt längesen jag träffa henne nu så ska bli kul att umgås med henne idag. Hoppas ni också har en bra dag för det ska jag ha XOXO
 

GLADER CHOKLADER

 AS CP GLAD

MY FAVORITE GAME

Igår hade vi filmkväll hemma hos chrizz. Det var mysigt eftersom det var så j*vla kallt ute. Snart ska jag klä på mig och gå hem till min mormor som jag inte träffat på länge hon ska bjuda på mat. Efter det ska jag träffa kelly som jag inte träffat på evigheter känns det som. Hon kommer hem från spanien idag och det ska bli så himla kul att träffa henne igen. Känner mig som jag gör dagen innan julafton typ. Hoppas ni har det bra!
 
 

KH

Lite ändrade planer som jag kände för att skriva om. Vi ska till kh istället för att dra omkring på stan. Mycket bättre. Var alltid där i vintras och har typ inte varit där sen dess?? Har träffat massa underbara vänner tack vare att jag började gå dit och åh kan inte förklara. Så ska dit med sofia istället och träffa samma gamla människor där, precis som för ett år sen ungefär. Väldigt fint!
 

DE E INTE LÄTT ATT VA SÅ UNG

Nu ska jag äta nått och sen träffa sofia vi ska på stan tror jag sen kolla om vi hittar några fler att umgås med. Hoppas ni har det fint, jag har det bäst! 
 

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HEHEEHHE ÄR LITE KONSITG NUUUUU, HAHAHAHHA DÖR NEJ MEN HERREGUD, KLOCKAN 2 GÅR JAG OCH EMMA O MÖTER UPP EMELY FÖR ATT HÄMTA UT VÅRA HÅKANBILETTER, SKA ÄVEN HÄMTA BILJETT ÅT SEBBE OCH ARLINDA SKA HÄMTA SIN SENARE!! VI SKA ALLTSÅ PÅ HÅKAN DEN 8 JUNI I GÖTEBORG + NÅGRA FLER KANSKE!! DET HÄR ÄR HELT JÄVLA SINNESJUKT OCH JAG TROR INTE NÅN JÄVEL FATTAR URSÄKTA MEN HEHEHEHEH HAR DAAAMP HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ
 

,

Snygga människor utan personlighet - kan liknas vid den första brödskivan i påsen. Alla tar på dig, men ingen vill egentligen ha något med dig att göra.

DIE YOUNG

Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik. Jag ska även ändra klockan en timma bakåt som man ska göra i natt glöm inte bort det! I natt ska jag försöka sova för det vet jag att jag inte kommer kunna göra imorgon. Imorgon är alltså dagen innan jag ska köpa håkanbiljetter. Är redan supernervös. Det liksom känns i varenda nerv i hela kroppen så vet inte hur jag kommer vara imorgon och speciellt inte på måndag. Håller tummarna och allt annat som bara går att hålla. Kan inte förklara min känslor på nått bra sätt alls nu. Klumpar i magen och ett hjärta som slår i otakt. Herregud, nej nu ska jag stänga av och hoppas på att jag somnar om några timmar iallafall. Ha de bra, uppdaterar kanske inte imorgon kommer antagligen vara för uppspelt på annat. Sover över med emma imorgon till måndag iallafall vet inte var det märker vi. Hejdå, uppdaterar nästa gång med ett jävligt glatt eller nedstämt inlägg, det märks.
 
 

MINA FAVORITLÅTAR JUST NU

Mando Diao - Stövtåg i hembygden
 
 
 
Lars Winnerbäck . Elegi
 

HAMPUS ENGELHARDT

Kommer nog alltid vara kär i honom, gått över ett år nu och jag faller bara om och om igen. BÄST
 
 

HÖSTLOV

 
Så var det höstlov. Ser mest fram emot att få sova ut som jag inte gjort sen i somras känns det som. Eller nästan iallafall, ser allra mest fram emot måndagen då jag ska köpa min håkan biljett med några vänner till göteborg i sommar. Är trött som en gris. Blev på sjukt dåligt humör när jag kom hem och var arg på allt och alla men det har försvunnit nu. Nu är jag hungrig och ska gå och äta nått, ha ett bra lov allihop!
 
igår

HÅKAN HÅKAN HÅKAN

HÅKAN TILL PEACE AND LOVE & GÖTEBORG DEN 8 JUNI!!
 

SKULLE KLARA VAD SOM HELST, SKULLE ALDRIG SÄGA NEJ

 
Ligger i sängen med feber och lyssnar på det bästa som finns. Håkan, kent, winnerbäck, bd & thomas stenström. Så himla mycket kärlek så jag inte finner några ord.

HELA LIVET VAR ETT DISCO

 

LUCKIEST GIRL

Kär i låten som heter samma sak som rubriken. Ikväll har jag käkat pizza med min mamma och nu ska jag alldeles snart hoppa in i duschen. Efter det ska jag o min mamma se på en film. Blev en mamma & dotter kväll idag! Hoppas ni har det bra!
 
 
 

TORKA ALDRIG TÅRAR UTAN HANDSKAR

Nu har jag pluggat så det känns som att mitt huvud ska sprängas. Nu ska jag titta på sista delen av torka aldrig tårar utan handskar och sen sova. Hoppas ni har det fint,!
 

FESTIVALLIV GE MIG FESTIVAL- LIV

Har fått någon slags festivalsabstinens. Kollar videos på youtube, egna videos från p&l och bara längtar tills sommaren och alla somarar jag har framför mig. Ska gå på så himla mycket festivaler under min ungdom. Men slut på det nu, nu är det oktober och nu ska jag plugga samhäll inför provet imorgon. Känns inte så himla bra men bara hålla tummarna på att allt fastnar i mitt huvud nu. KRAM
 
en bild tagen från mac miller konserten!

ÅH VAD JAG VILL HA EGEN LÄGENHET

Vill ha en egen lägenhet så himla himla mycket. Jag får bestämma hur allting ska se ut, exakt allting. Möbler, inredning, städat, stökigt osv osv. Jag skulle kunna spela min musik högt i min lägenhet utan att nån familjemedlem ska klaga. Få vara i fred i stort sätt hela tiden. Ta hem kompisar såfort jag känner för det och inte behöva anpassa mig efter någon förutom mig själv. Slippa få mat jag inte tycker om, och någon som tjatar på mig. Nu har jag bara ett eget rum. Tänk er själv att ha ett eget vardagsrum, kök & toalett. Åh vad jag vill flytta hemifrån till en fin men liten lägenhet.
 

SAKNADE TE HAVS

Är ensam hemma och lyssnar på håkan överdrivet högt, jag mår bra. Idag ska jag plugga matte, inte lika bra. Men ibland måste man göra saker man inte vill för att i slutändan få det man vill. Imorgon är det måndag igen men vi har sovmorgon och ska gå till sveriges radio så lite bra ändå. Tjarrå
 

HEMMA NU

Vi var somsagt förut på musikalen med sibel. Eftersom emmas pappa jobba där var vi backstage vi hade ju ingen biljett osv. Träffa henne lite snabbt innan vi gick o tog en ful bild bara för att.
 

HOS MIN FINA VÄN

Sitter hemma hos emma som är i duschen just nu. Jag lyssnar på kent. När hon är klar ska vi nog äta något sen börja fixa till oss lite smått. Idag ska vi till hennes pappas jobb där sibel som var med i idol för längesen ska ha en liten konsert. Vet inte egentligen varför vi ska dit eftersom ingen av oss lysnar på henne, men hennes pappa fråga om vi ville följa med så varför inte. Hoppas ni mår bra! 
 

SPONTANT

Ska snart gå till emma och stanna där för natten. Hon smsade mig precis och gjorde mitt humör en aning bättre då jag inte var så glad.  Träffar henne alldeles för sällan nu för tiden. Hejdåå, ha en fin regnig fredag i oktober. 
 
jag och emma i vintras eller förra hösten
 

ÄR TOM PÅ ORD, MEN JAG ÄLSKAR DIG MER ÄN ALLT


IMORON FÅR JAG PENGAR OCH JAG ÄR GLADER

 
förut idaaag

JAG TROR ATT JAG FALLER, FALLER FÖR DIG ÅTER IGEN

Har precis käkat. Nu eller snart ska jag gå ut och träffa sofia och senare idag eller ikväll ska jag kanske till emely och sova där hon är ensam hemma hela veckan. Vet inte vad jag ska skriva öööh, vill fylla år!
 
haha en bild när jag åkte tåg till danmark och var uttråkad på dom 6 timmarna
 

DÖ GÖTT

Kom hem för en liten stund sen, varit på stan med emma Träffade även på teodor  som fyller år idag så han fick sig en liten puss på kinden som present. Har klarat denna dagen med kexchoklad och mackor. Imorgon är det onsdag och en dag jag ser fram emot. Lilllördag kan aldrig vara fel, woop woop!
 
random bild

MIN BÄSTA VÄN, FÖR MIG ÄR DU ALLT


STOCKHOLM VAKNAR LÅNGSAMT

Lyssnar på kent just nu. Klockan 7 ska jag träffa emely så tar vi spårvagnen till kulturkammaren där det är spelning. Där är även massa andra fina vänner. Hoppas ni har en bra lördag!
 
åh ta mig till göteborg igen, seriöst jag får damp jag måste dit!

DEN DÖDA VINKELN

Nu ska jag gå ut och möta upp sofia vi ska dra till djäkne där dom har öppet hus eller nåt liknande. Träffar säkert flera godingar där. Ha de gött! 
 
 

DU VAR SOLSKENET

La mig i sängen runt fem och tänkte vila lite. Vaknade mitt i allt och insåg att jag sovit i typ två timmar. Kommer antagligen inte kunna somna sen men men . Nu är jag hungrig som ett as och hoppas att vi ska äta snart! Ha de gött!
 
 
 

SOM ATT INGET HAR FUNNITS

Vill ha nyår och starta 2013 på ett jävla bra sätt, jag vill inte börja om, men jag vill fortsätta från botten. Glömma all skit som vart och bara leva. 2012 är fortfarande ett jävla bra år, men jag vill och ska göra nästa år bättre. Göra det till något jag verkligen minns när jag är äldre. Nästa år är jag sjutton, eller om bara 4 månader faktiskt. Jag har längtat sen jag var liten på dagen då jag blir 17, insåg just hur nära jag är. Sista året innan jag blir myndig och i stort sätt får göra vad jag vill. Jag vill leva ett sista år med massa regler och bryta dom bara för att. Var bara tvungen att få ur mig detta. Ha det fint.
 
bild från i sommras
 

TISDAG

Lyssnar på musik o kollar tumblr. Idag är det tisdag har haft alla möjliga sorters humör men så är det ibland. Jag är vrålhungrig men ska snart göra köttbullar och äta potatissallad till det. Efter det ska jag äta med min famlj  mat igen?? Den första middagen ska jag laga till mig själv för jag är så himla hunrig. så kommer typ äta direkt efter igen. Haha men aa. Vaknade vid 9 idag av emely ringde o fråga var jag var. Kom till skolan runt kvar i 10 iallafall så det var ju bra att hon ringde annars hade jag sovit hela förmiddagen. Ha det bra!
 

DROP THE WORLD

Trots att jag är så himla trött är jag sjukt glad. På fredag kommer kanske jocke & jonte hit till norrköping!! Dom bor i vänersborg och fick för sig att åka hit o träffa mig på fredag så blev aaapglaaaad!! Hoppas hoppas hoppas! Ville bara säga det hoppas ni med är glada!! 
 

I OKTOBERSOLEN

Här ligger jag med huvudvärk lyssnar på håkan och somnar nästan. Pluggade lite nyss och om ett tag ska jag gå till ica. Seg men skön söndag. Mamma är i stockholm så därför får jag vara duktig och gå å handla. Hoppas ni har det bra!
 
japp sådär gör jag mitt i nätterna när jag inte kan sova

ÄR DET RÄTT ELLER FEL ATT GÖRA SÅHÄR?

Om ett tag ska jag gå ut och träffa emely & clara vi ska även träffa chris och några till kanske. Hoppas ni har en bra lördag. Gårdagen/kvällen blev riktigt lyckad iallafall!

FREDAG IGEN!

Nu är det fredag och helg igen! Just nu lyssnar jag på musik och bara tar det lugnt. Nu ska jag fixa till mig lite och om en halvtimme ungefär går jag hem till clara dit emely även dyker upp någongång. Där ska vi fixa oss och så och sedan märker vi vad vi gör. Vi har några alternativ att välja på så märker vad vi väljer att göra! Ha en bra helg!
 
jag & clara i göteborg där vi även var med emma! saknar denna dramatiska natt som innehöll alla sortens känslor som bara fanns.
 

VET INTE VAD DET SKA STÅ HÄR BAJS KANSKE

Nu lyssnar jag på håkan och är glad. Idag prata jag med karl i skype han är i japan. Saknar honom! Jag bara hoppas hoppas hoppas av hela mitt liv att håkan kommer till bråvalla festivalen. Då slipper jag oroa mig. Det är han som avgör om jag ska till p&l eller inte. Jag saknar honom så det gör ont och jag behöver hans konserter bara mer och mer för varje dag som går. Idag hade andreas köptbullar till mig och tre till så jag tyckte det var himla gulligt av honom! När jag gick hem från skolan blev jag nästan överkörd av en buss. Men men som en hjälte jag är sitter jag här och mår super! Nu är jag hungrig och väntar på pizza! Om vår svenska lärare fortfarande är sjuk imorgon har vi bara teater och idrott skulle va aschill!  BLÖÖÖÖ HEJDÅ!!!!

STUDIEDAG

Har studiedag idag så sov till 12 ungefär. Sedan har jag käkat lite och suttit här som vanligt. Nu ska jag fixa mig lite och sen träffa kelly  ska gå och byta en tröja på stan sen märker vi vad vi gör. Ha en fin onsdag! 
 

OH LOVE

är jävligt trött och inte på humör. Nu ska jag gå hem till min mormor min familj är redan där men var så arg så vägrade följa med först. men ska gå dit nu iallafall, hoppas ni har de bra! Imorgon är jag ledig och det är så sjuukt galet skönt!
 

FMG 12 A VÄRLDENS BÄSTA KLASS


HON VILL VARA DU

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. (känns som att alla min blogginlägg börjar så?) Drogar även tumblr och mår bra trots att det är måndag och jag är trött. I skolan hade jag media hela förmiddagen och på eftermiddan var det en rolig svenska lektion och sedan ett tråkigt matte prov. Bara att hoppas på det bästa nu, gjorde så gott jag kunde. Efter skolan var jag på stan med madde ett tag innan jag gick hem. Hoppas ni har det fint!
 
just nu
 

RSS 2.0